בראוניז חמאת בוטנים פאדי
בראוניז חמאת בוטנים פאדי המתכון יכול לספק הכמיהה האמריקנית שלך על 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 98 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מים, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו בראוניז כוס חמאת בוטנים פאדי, בראוניז חמאת בוטנים מלוחים, ו בראוניז פאדי עם חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח, הקקאו והמלח. מערבבים פנימה את רסק התפוחים, תחליף הביצה והווניל.
יוצקים מחצית מהבלילה לתוך 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה מקציפים את חומרי המילוי לתערובת אחידה. זרוק על ידי כפות על הבלילה. כף את הבלילה שנותרה מעל החלק העליון; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לערבב תערובת חמאת בוטנים.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהקצוות יציבים והמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו את מרכיבי ההקצפה לתערובת אחידה.