בראוניז טירמיסו
בראוניז טירמיסו עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם חלבוני ביצה, קפה קלוי בריסטה פרימה, רום מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בראוניז טירמיסו, בראוניז טירמיסו, ו בראוניז טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350° ו גריז 9x13 פאן עם בישול שאינו מקל spray.In קערה גדולה להכין תערובת בראוני על פי כיוונים תיבת.מניחים בצד כוס אחת של הבלילה בראוני, ואז יוצקים את הבלילה reaming כדי להכין תבנית אפייה להפיץ באופן שווה.
הנח את אצבעות הגברת במהופך על גבי הבלילה, ולדחוף למטה מעט. לחלוט קפה ולשלב עם רום. באמצעות מברשת מאפה, בזהירות לצחצח את תערובת הקפה והרום על ladyfingers עד שהם רוויים (שפכתי מוברש). בקערת ערבוב גדולה, לשלב את גבינת mascarpone, גבינת שמנת, סוכר, חלבונים ווניל.
מערבבים על בינוני עד משולב היטב וחלק (כ 2-3 דקות).
מורחים גבינות על אצבעות של נשים.
מניחים spoonfulls של שמור 1 כוס הבלילה בראוני מעל הגשת שמנת, ואז לעשות את אותו הדבר עם פטל משמר, מערבולת קלות עם סכין.
אופים במשך 45-50 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר בראוניז מתחילים להתרחק צדדים של מחבת. מגניב לחלוטין במחבת לפני חיתוך.