קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר

בראוניז מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר
בראוניס מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, סירופ תירס כף נדיבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, ו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 ½ על 4 ½ אינץ 'או 9×5 מחבת כיכר אינץ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף. מחממים תנור ל 350 מעלות F.In קערת מיקרוגל בטוחה, לחמם את החמאה במשך 30 שניות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים כדי לצפות אותם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
חום על גבוה שוב במשך 30 שניות ומערבבים עד שבבי נמסים. אם הצ ' יפס לא נמס לגמרי אחרי שערבבת אותם, מיקרוגל לעוד 10 שניות. להפריש להתקרר slightly.In קערת ערבוב, מערבבים או להקציף יחד את הביצה, וניל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיף את השוקולד לתערובת הביצה ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד בכוס קטנה, ולאחר מכן מערבבים לתוך הבלילה עד שנספג. ודא הבלילה הוא מגניב, ואז מערבבים עוד כף של שוקולד צ ' יפס.לרכך את חמאת הבוטנים במשך כ 5-10 שניות במיקרוגל. מערבבים בסירופ תירס. זרוק כפיות קטנות על הבלילה ולמשוך סכין דרך בעדינות רבה לעשות דפוס משובש או אדווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
אופים את הבראוניז במרכז התנור התחתון במשך כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בואו מגניב, ואז להירגע ביסודיות. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'