בראוניז מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר
בראוניס מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, קמח, סירופ תירס כף נדיבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, עוגיות מערבולת חמאת בוטנים, ו עוגיות מערבולת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 ½ על 4 ½ אינץ 'או 9×5 מחבת כיכר אינץ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף. מחממים תנור ל 350 מעלות F.In קערת מיקרוגל בטוחה, לחמם את החמאה במשך 30 שניות על גבוה.
מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים כדי לצפות אותם בחמאה.
חום על גבוה שוב במשך 30 שניות ומערבבים עד שבבי נמסים. אם הצ ' יפס לא נמס לגמרי אחרי שערבבת אותם, מיקרוגל לעוד 10 שניות. להפריש להתקרר slightly.In קערת ערבוב, מערבבים או להקציף יחד את הביצה, וניל וסוכר.
מוסיף את השוקולד לתערובת הביצה ומערבבים עד מעורבב.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד בכוס קטנה, ולאחר מכן מערבבים לתוך הבלילה עד שנספג. ודא הבלילה הוא מגניב, ואז מערבבים עוד כף של שוקולד צ ' יפס.לרכך את חמאת הבוטנים במשך כ 5-10 שניות במיקרוגל. מערבבים בסירופ תירס. זרוק כפיות קטנות על הבלילה ולמשוך סכין דרך בעדינות רבה לעשות דפוס משובש או אדווה.
אופים את הבראוניז במרכז התנור התחתון במשך כ -25 דקות.
בואו מגניב, ואז להירגע ביסודיות. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.