בראוניז מערבולת קטיפה אדומה
זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז, בראוניז מערבולת קטיפה אדומה-מנטה, ו עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 8 על 8 אינץ תבנית אפייה, ולהניח בצד.
שכבת בראוני: בסיר על חום בינוני להמיס את החמאה.
הסר את החמאה לקערה גדולה ולהוסיף את הסוכר, וניל, אבקת קקאו, מלח, צבע מזון, וחומץ, בסדר זה, ערבוב בין תוספות.
לטאטא את הביצים בקערה קטנה ומערבבים אותו לתערובת הקקאו. מקפלים את הקמח עד בשילוב קל. מערבבים את האגוזים ויוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן, שמירת 1/4 כוס הבלילה עבור החלק העליון.
שכבת גבינת שמנת: למזג יחד את גבינת שמנת, סוכר, ביצה, ווניל בקערה בינונית. מורחים בעדינות את שכבת גבינת השמנת על גבי הבלילה בראוני במחבת. לגבש את הבלילה בראוני הנותרים על שכבת גבינת שמנת. באמצעות שיפוד או קצה סכין, לגרור את הקצה דרך תערובת גבינת שמנת כדי ליצור דפוס מערבולת.
אופים את הבראוניז במשך 30 דקות.
הסר מתלה קירור ולאפשר להם להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.