בראוניז ס ' מור
ס ' מור בראוניז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -27 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו בראוניז מתוקים ומלוחים: בראוניז פאדג'שוקולד מריר עם דולצ' ה דה לצ'ה, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז החווה המכונה גם אופים בראוניז קדימה (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור וחום תנור ל 325 מעלות פ. מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ 'בנייר כסף כך שהיא תלויה מעל הקצוות בכ -1 אינץ'.
לקרום: חמאה קלות את נייר הכסף עם מעט מהחמאה המומסת. מערבבים את שארית החמאה יחד עם הפירורים, הסוכר והמלח בקערה בינונית. לחץ על תערובת הפירורים באופן שווה על תחתית התבנית.
אופים עד להזהבה, כ -20 דקות.
בינתיים הכינו את הבראוניז.
מכניסים את החמאה והשוקולד לקערה בינונית חסינת מיקרוגל. ממיסים במיקרוגל על 75 אחוז כוח במשך 2 דקות. מערבבים, ומיקרוגל שוב עד להמסה מלאה, כ -2 דקות נוספות. לחלופין, הכניסו את החמאה והשוקולד לקערה חסינת חום. הביאו סיר מלא במים בגודל 1 אינץ ' לרתיחה איטית מאוד; הניחו את הקערה על התבנית מבלי לגעת במים. מערבבים מדי פעם עד להמסה. מערבבים את הסוכרים החומים והלבנים, הווניל והמלח לשוקולד המומס.
מוסיפים את הביצים ומקציפים במרץ ליצירת בלילה עבה ומבריקה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהחלק העליון פריך וקיסם המוחדר לאמצע יוצא ברובו נקי, עם כמה פירורים, בערך 40 עד 45 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בזהירות מתלה כ -6 סנטימטרים מהצלייה ומחממים מראש על נמוך.
שכבו מרשמלו על החלק העליון וצלו מתחת לצלייה עד להזהבה, (שימו עליו עין, זה יכול ללכת מהר), בערך 2 דקות. מצננים על מתלה, מסירים בעדינות את הבראוניז מהתבנית בעזרת דשי האלומיניום. בזהירות להפריד כל מרשמלו מן לסכל ולקפל משם.
חותכים לריבועים 12 (2 אינץ').