קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות86
מגזין

בראוניז עם מנטה

בראוניז עם מנטה
המתכון בראוניז עם מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מכין 3 מנות עם 10459 קלוריות, 1390 גרם חלבון, ו 413 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 82% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קצפת, וניל, עגול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו בראוניז עם מנטה, קינוח בראוניז שמנת עם מנטה, ו סוכריות בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה 9-על ידי 13-ב. תבנית אפייה. בסיר בינוני מערבבים חמאה ושוקולד מריר על אש נמוכה מאוד בעזרת מרית גומי חסינת חום עד להמסה (אל תתנו להתבשל או להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
3
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט, כ -5 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים יחד ביצים, סוכר, וניל ומלח. שופכים לאט לאט תערובת חמאת שוקולד לתערובת הביצים, תוך הקצפה מתמדת. לתוך קערה נפרדת, לנפות קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ואז לטאטא יחד. בעזרת מרית גומי נקייה מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתערובת הביצים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מריתמרית
קערהקערה
5
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 20 עד 30 דקות, או עד בראוניז הם המשרד, מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, קיסם מוכנס במרכז עולה עם רק כמה פירורים נצמדים אליו.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
7
תנו לבראוניז להתקרר לחלוטין בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
8
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
קו רמה, מסגרת 11 1/2-על ידי 16 אינץ'. גיליון אפייה עם קלף. בעזרת עיפרון, צייר רשת של 1 3/4 אינץ'. ריבועים על קלף (5 שורות של 8), משאירים בערך 1 אינץ'. גבול, ולהפוך קלף מעל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מניחים נענע במרכז כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
11
אופים 15 עד 25 דקות, או עד נמס לחלוטין לתוך גיליון גדול 1, אבל להסיר לפני ממתקים מתחיל להפוך צהוב. מיד ציון ריבועים מנטה עם חותך פיצה, באמצעות קווי עיפרון כמדריך שלך. אם קווים הבקיע לא מחזיקים, לסקור במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
חותך פיצהחותך פיצה
תנורתנור
12
תן לממתקים להתקרר לחלוטין. בעדינות לפרוץ לריבועים לאורך קווי ציון. לסדר, לאפות, ואת הציון הנותרים 40 סוכריות באותו אופן (יהיה לך ריבועים נוספים; לבחור את היפה ביותר).
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בחלקו העליון של דוד כפול או קערת מתכת המונחת מעל מים רותחים, שלבו שוקולד חצי מתוק קצוץ ושמנת הקצפה. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להמסה ולמעורבב.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
14
מסירים מהאש ונותנים לגנאש להתקרר עד שהוא רק חם.
15
יוצקים גנאש מעל בראוניז מקורר במחבת ולאפשר להגדיר עד המשרד, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
הניחו ריבועי מנטה בצד התחתון כלפי מעלה על גנאש, והשאירו מספיק מקום בין הריבועים לחיתוך בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
17
חותכים בראוניז לריבועים לאורך קצוות צמרות מנטה, מנגבים סכין נקייה בין חתכים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
18
מוציאים בראוניז מהתבנית, זורקים (או אוכלים) שאריות ומחזירים בראוניז לתבנית. מכסים בניילון נצמד, מוודא לעטוף לא לגעת מנטה, ושומרים במקרר 3 שעות (כדי לרכך ממתקים קצת).
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ממתקיםממתקים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
19
מגישים מעט צונן.
20
עוד תוספות לנסות. למה לעצור במנטה? נסה את הקישוטים האחרים האלה לבראוניז העשיר והרך שלנו. היו נדיבים עם כמויות, וצננו בראוניז כך שהציפוי יתייצב.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
1
מפזרים קוקוס קלוי מגורר ואגוזי מקדמיה קלויים קצוצים מעל שכבת הגנאש החמה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
קוקוסקוקוס
1
מפזרים חתיכות טופי מרוסקות מעל שכבת הגנאש החמה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
2
בוטנים כפולים: מחממים חמאת בוטנים בסגנון טבעי (שמנת או שמנמנה) ומורחים על בראוניז מקוררים. מכניסים למקרר עד שחמאת הבוטנים יציבה; מעל גנאש ובוטנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
בוטניםבוטנים
מורחיםמורחים
1
מורחים ריבת פטל על בראוניז מקוררים ומעליהם גנאש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
2
כביש רוקי: פטם מחממים.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מורחים מחצית מהגנאש החם רק על בראוניז מקוררים, ואז מעליהם מיני מרשמלו ואגוזי מלך קצוצים. לצלות בראוניז במשך כ 1 דקה, או עד מרשמלו קלויים ומתחילים להמיס יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיני מרשמלומיני מרשמלו
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
מרשמלומרשמלו
מורחיםמורחים
4
מוציאים מהתנור ומזלפים את הגנאש שנותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבולת שוקולד לבן: כף בובות שוקולד לבן מומס מעל שכבת הגנאש החמה בדיוק והכין מערבולות שיש בעזרת קיסם או סכין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
סכיןסכין