המתכון בראוניז עם מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה מכין 3 מנות עם 10459 קלוריות, 1390 גרם חלבון, ו 413 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 82% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קצפת, וניל, עגול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו בראוניז עם מנטה, קינוח בראוניז שמנת עם מנטה, ו סוכריות בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה 9-על ידי 13-ב. תבנית אפייה. בסיר בינוני מערבבים חמאה ושוקולד מריר על אש נמוכה מאוד בעזרת מרית גומי חסינת חום עד להמסה (אל תתנו להתבשל או להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת רוטב
מרית
3
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט, כ -5 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים יחד ביצים, סוכר, וניל ומלח. שופכים לאט לאט תערובת חמאת שוקולד לתערובת הביצים, תוך הקצפה מתמדת. לתוך קערה נפרדת, לנפות קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ואז לטאטא יחד. בעזרת מרית גומי נקייה מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתערובת הביצים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
שוקולד
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מרית
קערה
5
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים 20 עד 30 דקות, או עד בראוניז הם המשרד, מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, קיסם מוכנס במרכז עולה עם רק כמה פירורים נצמדים אליו.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
7
תנו לבראוניז להתקרר לחלוטין בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
8
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -30
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
קו רמה, מסגרת 11 1/2-על ידי 16 אינץ'. גיליון אפייה עם קלף. בעזרת עיפרון, צייר רשת של 1 3/4 אינץ'. ריבועים על קלף (5 שורות של 8), משאירים בערך 1 אינץ'. גבול, ולהפוך קלף מעל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מניחים נענע במרכז כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
11
אופים 15 עד 25 דקות, או עד נמס לחלוטין לתוך גיליון גדול 1, אבל להסיר לפני ממתקים מתחיל להפוך צהוב. מיד ציון ריבועים מנטה עם חותך פיצה, באמצעות קווי עיפרון כמדריך שלך. אם קווים הבקיע לא מחזיקים, לסקור במהירות.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
חותך פיצה
תנור
12
תן לממתקים להתקרר לחלוטין. בעדינות לפרוץ לריבועים לאורך קווי ציון. לסדר, לאפות, ואת הציון הנותרים 40 סוכריות באותו אופן (יהיה לך ריבועים נוספים; לבחור את היפה ביותר).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
בחלקו העליון של דוד כפול או קערת מתכת המונחת מעל מים רותחים, שלבו שוקולד חצי מתוק קצוץ ושמנת הקצפה. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להמסה ולמעורבב.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
שמנת מתוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערה
14
מסירים מהאש ונותנים לגנאש להתקרר עד שהוא רק חם.
15
יוצקים גנאש מעל בראוניז מקורר במחבת ולאפשר להגדיר עד המשרד, על 2 שעות בטמפרטורת החדר או 1 שעה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
הניחו ריבועי מנטה בצד התחתון כלפי מעלה על גנאש, והשאירו מספיק מקום בין הריבועים לחיתוך בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
17
חותכים בראוניז לריבועים לאורך קצוות צמרות מנטה, מנגבים סכין נקייה בין חתכים.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
ציוד שתשתמש בו
סכין
18
מוציאים בראוניז מהתבנית, זורקים (או אוכלים) שאריות ומחזירים בראוניז לתבנית. מכסים בניילון נצמד, מוודא לעטוף לא לגעת מנטה, ושומרים במקרר 3 שעות (כדי לרכך ממתקים קצת).
מרכיבים שתצטרך
מנטה
ממתקים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
19
מגישים מעט צונן.
20
עוד תוספות לנסות. למה לעצור במנטה? נסה את הקישוטים האחרים האלה לבראוניז העשיר והרך שלנו. היו נדיבים עם כמויות, וצננו בראוניז כך שהציפוי יתייצב.
בוטנים כפולים: מחממים חמאת בוטנים בסגנון טבעי (שמנת או שמנמנה) ומורחים על בראוניז מקוררים. מכניסים למקרר עד שחמאת הבוטנים יציבה; מעל גנאש ובוטנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
בוטנים
מורחים
1
מורחים ריבת פטל על בראוניז מקוררים ומעליהם גנאש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
מורחים
2
כביש רוקי: פטם מחממים.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מורחים מחצית מהגנאש החם רק על בראוניז מקוררים, ואז מעליהם מיני מרשמלו ואגוזי מלך קצוצים. לצלות בראוניז במשך כ 1 דקה, או עד מרשמלו קלויים ומתחילים להמיס יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיני מרשמלו
חתיכות אגוז
מרשמלו
מורחים
4
מוציאים מהתנור ומזלפים את הגנאש שנותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מערבולת שוקולד לבן: כף בובות שוקולד לבן מומס מעל שכבת הגנאש החמה בדיוק והכין מערבולות שיש בעזרת קיסם או סכין.