בראוניז עם קרמל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 9 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניז עם קרמל, בראוניז עם קרמל, ו קאפקייקס מלאים בקרמל עם ציפוי קרמל מוקצף.
הוראות
קו 13×9 מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או נייר קלף.
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה. מערבבים וחוזרים עד חלקה.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות.בעוד שוקולד מתקרר, בקערה נפרדת להכות סוכר וביצים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 3 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים תערובת שוקולד לתוך תערובת הביצה. באמצעות כפית ערבוב או מקציף חוט, מערבבים קמח ומלח.
יוצקים כמחצית הבלילה הזאת למחבת מרופדת ואופים במשך 20 דקות.מגניב במשך 20 דקות. בעוד השכבה הראשונה מתקררת, להכין מילוי.Unwrap caramels (ack! למה הם לא עושים קרמל לא עטוף!) ולשים אותם בסיר עם 1/3 כוס שמנת.
חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים. מערבבים כמחצית מהפקאנים הקצוצים לקרמל.
יוצקים את תערובת הקרמל על שכבת בראוני.
מורחים את הבראוני הנותרים לערבב על מילוי קרמל. זה קצת מסובך, אז תעשה כמיטב יכולתך, אבל אל תדאג לכסות את כל הקרמל. לפזר שוקולד צ ' יפס ופקאנים הנותרים מעל.
אופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות נוספות או עד הבלילה העליונה מופיעה להגדיר אבל לא יבש. אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין (זה צריך לקחת כמה שעות). אני אוהב לקרר אותם ואז לצנן אותם כי זה עושה חיתוך קל יותר.הרימו בראוניז מהמחבת והניחו על קרש חיתוך גדול. תחתוך לאיזה גודל שאתה רוצה.