קושימומחה
מוכן ב1 ש, 9 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם קרמל

בראוניז עם קרמל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 9 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניז עם קרמל, בראוניז עם קרמל, ו קאפקייקס מלאים בקרמל עם ציפוי קרמל מוקצף.

הוראות

1
קו 13×9 מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה. מערבבים וחוזרים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו מגניב במשך כ 5 דקות.בעוד שוקולד מתקרר, בקערה נפרדת להכות סוכר וביצים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 3 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים תערובת שוקולד לתוך תערובת הביצה. באמצעות כפית ערבוב או מקציף חוט, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים כמחצית הבלילה הזאת למחבת מרופדת ואופים במשך 20 דקות.מגניב במשך 20 דקות. בעוד השכבה הראשונה מתקררת, להכין מילוי.Unwrap caramels (ack! למה הם לא עושים קרמל לא עטוף!) ולשים אותם בסיר עם 1/3 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים. מערבבים כמחצית מהפקאנים הקצוצים לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
יוצקים את תערובת הקרמל על שכבת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
מורחים את הבראוני הנותרים לערבב על מילוי קרמל. זה קצת מסובך, אז תעשה כמיטב יכולתך, אבל אל תדאג לכסות את כל הקרמל. לפזר שוקולד צ ' יפס ופקאנים הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
תערובת בראוניתערובת בראוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות נוספות או עד הבלילה העליונה מופיעה להגדיר אבל לא יבש. אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין (זה צריך לקחת כמה שעות). אני אוהב לקרר אותם ואז לצנן אותם כי זה עושה חיתוך קל יותר.הרימו בראוניז מהמחבת והניחו על קרש חיתוך גדול. תחתוך לאיזה גודל שאתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף