קושימומחה
מוכן ב1 ש, 9 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם קרמל

בראוניז עם קרמל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 9 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניז עם קרמל, בראוניז עם קרמל, ו קאפקייקס מלאים בקרמל עם ציפוי קרמל מוקצף.

הוראות

1
קו 13×9 מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה. מערבבים וחוזרים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו מגניב במשך כ 5 דקות.בעוד שוקולד מתקרר, בקערה נפרדת להכות סוכר וביצים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך 3 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים תערובת שוקולד לתוך תערובת הביצה. באמצעות כפית ערבוב או מקציף חוט, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים כמחצית הבלילה הזאת למחבת מרופדת ואופים במשך 20 דקות.מגניב במשך 20 דקות. בעוד השכבה הראשונה מתקררת, להכין מילוי.Unwrap caramels (ack! למה הם לא עושים קרמל לא עטוף!) ולשים אותם בסיר עם 1/3 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים. מערבבים כמחצית מהפקאנים הקצוצים לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
יוצקים את תערובת הקרמל על שכבת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
מורחים את הבראוני הנותרים לערבב על מילוי קרמל. זה קצת מסובך, אז תעשה כמיטב יכולתך, אבל אל תדאג לכסות את כל הקרמל. לפזר שוקולד צ ' יפס ופקאנים הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
תערובת בראוניתערובת בראוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
אופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות נוספות או עד הבלילה העליונה מופיעה להגדיר אבל לא יבש. אפשר בראוניז להתקרר לחלוטין (זה צריך לקחת כמה שעות). אני אוהב לקרר אותם ואז לצנן אותם כי זה עושה חיתוך קל יותר.הרימו בראוניז מהמחבת והניחו על קרש חיתוך גדול. תחתוך לאיזה גודל שאתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי