קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז עם שוקולד מריר

בראוניז עם שוקולד מריר
המתכון בראוניז שוקולד כהה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוקה-עוגיות שוקולד מריר, עוגיות שוקולד מריר עם פצפוצי דובדבנים, ו עוגיות שוקולד מריר.

הוראות

1
קוצצים שוקולד לתוך כ 1/2 אינץ גושים; אתה צריך בערך 2 כוסות. בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, משלבים חצי מהשוקולד והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים בתנור מיקרוגל על חצי כוח (50%) רק עד שהשוקולד רך והחמאה נמסה, 1 עד 1 1/2 דקות. מערבבים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
בואו לעמוד עד רק חם לגעת.
4
בקערה, עם כף עץ, להכות ביצים, סוכר, מלח, וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים תערובת שוקולד ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מוסיף קמח, כשליש בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
7
הוסף שוקולד קצוץ הנותרים ומערבבים רק עד גושים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
שורה תחתונה וצדדים של מחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' עם קלף בישול, עוטף קצת מעל שפת. לגרד את הבלילה למחבת; מורחים רמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
9
אופים בתנור 325 רגיל או 300 הסעה רק עד פני השטח מפתחת קרום דק (כמו השכבה העדינה של קרח שנוצר על מים קפואים) ואת קצה האצבע לחוץ בעדינות מאוד במרכז משאיר רושם רך, 20 עד 25 דקות; להיזהר לא overbake.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
מגניב לחלוטין במחבת על מדף, לפחות 1 שעה. הרם בראוני על קלף, לקלף קלף, ולהגדיר בראוני על לוח.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
11
חותכים ל 8 ריבועים או טריזים או 16 משולשים (ראה הערות).