בראוניז פאדג'חלבית
בראוניז פאדג'חלבית המתכון יכול לספק הכמיהה האמריקנית שלך בסביבה 35 דקות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 24 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אפיית קקאו, קמח, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו בראוניז פאדג'חלבית, בראוניז חלבית פאדג, ו בראוניז פאדג'חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
מסירים מהאש. מערבבים קקאו; מגניב. בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה וניל ואת תערובת השוקולד שהתקררה עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-28 דקות או עד שקיסם המוחדר בסמוך למרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
לציפוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים קקאו וניל.
הוסף מספיק חלב עד שהציפוי משיג עקביות מתפשטת.