לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים,אז נסו בראוניז פקאן חמאה. והוא מתאים להגשה ל 96 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 53 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם חלב אידוי, מלח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז בוטרסקוטש-פקאן, בראוניז חמאה, ו בראוניז חמאה.
הוראות
1
בקערה גדולה חסינת מיקרוגל, ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה קטנה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
שוקולד
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שוקולד
פקאנים
קמח לכל מטרה
מלח
3
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
5
למילוי ממיסים חמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים סוכר וחלב; מביאים לרתיחה עדינה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מרתיחים ומערבבים במשך 5 דקות.
בסיר קטן שלבו קרמלים ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה וחלק; מבשלים ומערבבים עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק קרמל
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מורחים על מילוי. מצננים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
12
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים את שבבי השוקולד והחמאה בעוצמה של 70% למשך 1 דקה; מערבבים. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן; מורחים על שכבת קרמל. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "