קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין

בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין
בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, שמנת מתוקה כבדה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בנייר כסף. ריססו בתרסיס בישול נון-סטיק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בסיר קטן שלבו את השוקולד והחמאה הלא ממותקים. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
4
בקערה גדולה מקציפים במיקסר את הסוכרים, הווניל והביצים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. מקציפים בהדרגה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, מקציפים עד לאיחוד. כף את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד שהמרכז מתייצב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב במחבת במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בסיר קטן משלבים את השוקולד והשמנת למחצה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מורחים על הבראוניז המצוננים, מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
11
תן לעמוד עד להתייצבות.
12
חותכים לריבועים להגשה.
13
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את השמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר, הפקאנים ותמצית הווניל של הקונדיטורים. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית ונילתמצית וניל
פקאניםפקאנים
15
מורחים מיד על בראוניז צוננים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים