בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין
בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, שמנת מתוקה כבדה, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בנייר כסף. ריססו בתרסיס בישול נון-סטיק.
בסיר קטן שלבו את השוקולד והחמאה הלא ממותקים. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
תן לזה להתקרר במשך 15 דקות.
בקערה גדולה מקציפים במיקסר את הסוכרים, הווניל והביצים במהירות בינונית עד שהם תפוחים. מקציפים בהדרגה את הקמח.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח, מקציפים עד לאיחוד. כף את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהמרכז מתייצב, 25 עד 30 דקות.
בואו מגניב במחבת במשך שעה 1.
בסיר קטן משלבים את השוקולד והשמנת למחצה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מורחים על הבראוניז המצוננים, מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או עד 3 ימים.
מורחים ציפוי פרלין על תערובת השוקולד.
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים יחד. מוסיפים לאט את השמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומרתיחים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר, הפקאנים ותמצית הווניל של הקונדיטורים. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 4 דקות.
מורחים מיד על בראוניז צוננים.