קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז קריאולית

בראוניז קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים בקלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את הבראוניז: להגדיר קערה גדולה חסינת חום על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), להוסיף את החמאה והשוקולד, ומערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הסוכר, מלח, וניל ומערבבים עד לשלב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה, 2 עד 3 דקות. מוסיפים את שפיץ הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 20 עד 22 דקות. כאשר הבראוניז נעשים, סדק קל ייווצר בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את המחבת מהתנור ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את השמנת, החמאה, הסוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה, מניחים אותה על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקפה ווניל, ומערבבים עד חלקה. הגנאש יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כדי לסיים את הבראוניז: הפוך את הבראוניז על תבנית אפייה והסר את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
יוצקים את גנאש מעובה על הבראוניז, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית או סכין חמאה לתוך שכבה עבה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
תן בראוניז לעמוד עד גנאש מוגדר לחלוטין ומפזרים פלר דה sel אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
7
חותכים לריבועים. הבראוניז ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.