קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז קריאולית

בראוניז קריאולית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים בקלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את הבראוניז: להגדיר קערה גדולה חסינת חום על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), להוסיף את החמאה והשוקולד, ומערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הסוכר, מלח, וניל ומערבבים עד לשלב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהבלילה חלקה, 2 עד 3 דקות. מוסיפים את שפיץ הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
Coco NibsCoco Nibs
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 20 עד 22 דקות. כאשר הבראוניז נעשים, סדק קל ייווצר בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את המחבת מהתנור ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את השמנת, החמאה, הסוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה, מניחים אותה על סיר של מים רותחים בקושי (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים), ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקפה ווניל, ומערבבים עד חלקה. הגנאש יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כדי לסיים את הבראוניז: הפוך את הבראוניז על תבנית אפייה והסר את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים את גנאש מעובה על הבראוניז, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית או סכין חמאה לתוך שכבה עבה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
תן בראוניז לעמוד עד גנאש מוגדר לחלוטין ומפזרים פלר דה sel אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
7
חותכים לריבועים. הבראוניז ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.