בראוניז קרמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בראוניז קרמל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. צאו לחנות ואספו קרמל, חלב, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז החבר {בראוניז קרמל}, בראוניז קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # מועדון שאריות, ו בראוניז קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, הקקאו, השמן, הביצים והחלב.
שלב את הקמח, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס אגוזי מלך.
כף שני שליש מהבלילה ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 12 דקות.
בינתיים, בסיר גדול מחממים את הקרמל והחלב המרוכז על אש נמוכה עד להמסת הקרמל.
יוצקים מעל שכבת בראוני אפוי.
זרוק את הבלילה שנותרה בכפיות על שכבת הקרמל; מערבבים בזהירות את בלילת הבראוניז בעזרת סכין.
אופים 35-40 דקות יותר או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (לא אופים יתר על המידה). מצננים על רשת.