קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז קרמל שוקולד

בראוניז קרמל שוקולד
בראוניז קרמל שוקולד עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 383 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו תערובת בראוני שוקולד, שוקולד צ'יפס, קוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בראוניז קרמל שוקולד, בראוניז קרמל שוקולד, ו בראוניז קרמל שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו בנדיבות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בקערה גדולה מקציפים את תערובת הבראוניז עם הביצים,חלב השוקולד והשמן עד לאיחוד. בעזרת מרית מקפלים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שוקושוקו
תערובת בראוניתערובת בראוני
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים לתבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהמרכז בקושי מתייצב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את השמנת בסיר קטן על אש בינונית נמוכה. מערבבים פנימה את הקרמל עד להמסה מלאה ושולבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מורחים בשכבה אחידה על הבראוניז שהתקררו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
ממיסים את יתרת השוקולד צ ' יפס במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, תוך ערבוב בין המרווחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מזלפים את השוקולד בתבנית חוצה מעל ציפוי הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות להתייצבות לפני שחותכים לסורגים.