בראוניז שוקולד-מנטה
המתכון בראוניז שוקולד מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 45 דקות. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, אבקת סוכר, מקל מרגרינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו בראוניז שוקולד-מנטה, עוגיות שוקולד מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבראוניז, להמיס 6 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בקקאו וחלב; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סוכר חום, סוכר מגורען, וניל; תערובת לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. (
הסר תערובת מחום; מגניב 5 דקות.
מוסיפים חלבונים ביצה, 1 בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הקקאו, מערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד בראוני בקושי קופץ בחזרה כאשר נגע קלות במרכז; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 1 חמאת כף, וליקר. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים את הדובדבן באופן שווה על שכבת בראוני; לקרר 30 דקות או עד הדובדבן מוגדר.
כדי להכין זיגוג, מניחים שוקולד בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל גבוה במשך 45 שניות; מערבבים ב 1 כף חמאה. מיקרוגל גבוה במשך 20 שניות. מערבבים עד חלקה.
טפטוף זיגוג על זיגוג; לקרר במשך 30 דקות או עד זיגוג מוגדר.