בראוניז שוקולד מריר-מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד מריר. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד מריר-מתוק, בראוניז שוקולד מריר ללא קמח, ו בראוניז שוקולד-דובדבן מתוק מריר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם חמאה.
מוסיף כפית קמח, להטות את המעיל, ולהקיש כל עודף; להגדיר aside.In דוד כפול או קערה גדולה חסינת חום להציב מעל מחבת של מים רותחים, לשלב את השוקולד והחמאה.
חום, ערבוב מדי פעם, עד שהשוקולד נמס.
הסר מהחום; תן להתקרר. בינתיים, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
לטאטא את הביצים ותמצית וניל בקערה גדולה עד קצף.
מוסיף את הסוכר ולהקציף עד אור וקציף, על 1 דקה. מערבבים לאט בתערובת השוקולד המקורר.
מוסיף את תערובת הקמח ב 2 קבוצות, לטאטא עד משולב לאחר כל תוספת. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שיפוד או קיסם מוכנס 1 אינץ ' מקצה המחבת יוצא נקי, 20 עד 25 דקות (קצת הבלילה לח צריך להיצמד לשיפוד).
מעבירים את המחבת למתלה כדי להתקרר במשך 10 דקות לפני חיתוך.