קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים

בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד מריר עם נתחי שוקולד לבנים, גלידת שוקולד עם סירופ גינס מתוק וגושי שוקולד מריר, ו לחמניות קוקוס עם נתחי שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
שלב 2/3 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפייה ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
לטאטא 1 כוס סוכר, ביצים ותמצית וניל בקערה בינונית עד שהתערובת עבה מאוד, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
להקציף בתערובת שוקולד מומסת, ולאחר מכן תערובת קמח. מערבבים בשוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
העבר למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
אופים בראוניז עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
להעביר בראוניז במחבת אל מדף; מגניב לחלוטין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
חותכים בראוניז ל -16 ריבועים.
9
מגישים בראוניז עם תותים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר