בראוניז תות
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בראוניז בטעם תות-פאדג', עוגיות שקדים תות, ו עוגת תות לערבב בראוניז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת עוגה 9 אינץ'.
לטאטא יחד ביצה, חמאה מומסת, ווניל בקערה גדולה. פירה על 1/4 כוס של תותים פרוסים לטאטא לתוך החמאה. לנפות יחד את הסוכר, אבקת קקאו, וקמח עוגה. מקפלים לתוך החמאה, ומערבבים עד משולב היטב. השתמש בקמח יותר במידת הצורך כדי לסיים עם תערובת בין בלילת עוגה לבין בצק עוגיות (התותים יוסיפו לחות נוספת). מקפלים בעדינות את התותים פרוסים הנותרים ושופכים את הבלילה לתוך צלחת עוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.