קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות13
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניס כיור מטבח

בראוניס כיור מטבח
אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, פירורי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בראוניס כיור מטבח, בראוניס כיור מטבח, ו הכל חוץ מכיור המטבח..

הוראות

1
מעיל 13" x 9 " מחבת עם ספריי בישול. מחבת קו עם רדיד אלומיניום, המאפשר קצוות לתלות על צדדים קצרים של מחבת. טאק קצוות חופפים תחת שפת בצדדים קצרים. רדיד מעיל עם ספריי בישול; להגדיר פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנצח חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה; להוסיף ביצים, קפה, ווניל, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים תערובת קמח; לנצח במהירות בינונית עד מעורבב. מערבבים פירורי עוגיות סנדוויץ הנותרים 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
הבלילה כפית למחבת מוכנה, מתפשט באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 325 במשך 55 עד 58 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בזהירות להפוך בראוניז מחבת באמצעות רדיד חופף כמו ידיות; להסיר רדיד. הפוך בראוניז שוב על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חותכים בראוניז לריבועים.
9
הערה: אנחנו אוהבים את הטכניקה הזו של רירית מחבת עם נייר לפני אפיית בראוניז. זה בטוח עושה חיתוך בראוניז אפוי מסודר וקל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף