בראוניס עליון מבריק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז העליון מבריק. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מלח, קמח לילי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מבריק, לעיס, בראוניז, Poppers שמח מבריק, ו סוכריות אדומות מבריקות תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
אין לחמם את התנור עדיין.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה בינונית.
הוסף 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ולהסיר במהירות מחום. עם מגרדת גומי עמיד בחום, מערבבים בעדינות עד שבבי השוקולד נמס מחום החמאה.מערבבים את הסוכר ולהגדיר את המחבת על אש נמוכה, ערבוב בעדינות במשך כ 2 דקות או רק עד התערובת מבריקה וסוכר התחיל להתמוסס. אל תתנו לו לרתוח.
הסר מחום ומערבבים בחבילת משי שחור.
בואו מגניב במשך כ -20 דקות.בעוד תערובת השוקולד מתקררת, מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים צלחת זכוכית 8 אינץ ' ומניחים אותה בנייר קלף.
מערבבים יחד את קמח העוגה( או שושן לבן), מלח, אבקת אפייה ואבקת קקאו ומניחים בצד.לאחר תערובת השוקולד התקררה במשך כ 20 דקות, מערבבים את הביצים (עדיין באמצעות מגרד), אחד אחד. אל תכה אותם, רק לערבב בעדינות. מערבבים בוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהוא משולב, ואז מערבבים בחצי הכוס הנותרת של שבבי שוקולד (מוודאים שהבלילה מספיק מגניבה כך שהם לא נמסים).
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה וליישר אותו.
אופים על המדף המרכזי במשך 35 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. אני אוהב לצנן אותם לזמן מה, אבל זה לא חובה. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.