קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניס עליון מבריק

בראוניס עליון מבריק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז העליון מבריק. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מלח, קמח לילי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מבריק, לעיס, בראוניז, Poppers שמח מבריק, ו סוכריות אדומות מבריקות תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אין לחמם את התנור עדיין.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ולהסיר במהירות מחום. עם מגרדת גומי עמיד בחום, מערבבים בעדינות עד שבבי השוקולד נמס מחום החמאה.מערבבים את הסוכר ולהגדיר את המחבת על אש נמוכה, ערבוב בעדינות במשך כ 2 דקות או רק עד התערובת מבריקה וסוכר התחיל להתמוסס. אל תתנו לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מחום ומערבבים בחבילת משי שחור.
4
בואו מגניב במשך כ -20 דקות.בעוד תערובת השוקולד מתקררת, מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים צלחת זכוכית 8 אינץ ' ומניחים אותה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים יחד את קמח העוגה( או שושן לבן), מלח, אבקת אפייה ואבקת קקאו ומניחים בצד.לאחר תערובת השוקולד התקררה במשך כ 20 דקות, מערבבים את הביצים (עדיין באמצעות מגרד), אחד אחד. אל תכה אותם, רק לערבב בעדינות. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
קמח עוגהקמח עוגה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהוא משולב, ואז מערבבים בחצי הכוס הנותרת של שבבי שוקולד (מוודאים שהבלילה מספיק מגניבה כך שהם לא נמסים).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה וליישר אותו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
9
אופים על המדף המרכזי במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו להתקרר לחלוטין. אני אוהב לצנן אותם לזמן מה, אבל זה לא חובה. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי