קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניס עליון מבריק

בראוניס עליון מבריק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז העליון מבריק. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מלח, קמח לילי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מבריק, לעיס, בראוניז, Poppers שמח מבריק, ו סוכריות אדומות מבריקות תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אין לחמם את התנור עדיין.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הוסף 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ולהסיר במהירות מחום. עם מגרדת גומי עמיד בחום, מערבבים בעדינות עד שבבי השוקולד נמס מחום החמאה.מערבבים את הסוכר ולהגדיר את המחבת על אש נמוכה, ערבוב בעדינות במשך כ 2 דקות או רק עד התערובת מבריקה וסוכר התחיל להתמוסס. אל תתנו לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחום ומערבבים בחבילת משי שחור.
4
בואו מגניב במשך כ -20 דקות.בעוד תערובת השוקולד מתקררת, מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים צלחת זכוכית 8 אינץ ' ומניחים אותה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מערבבים יחד את קמח העוגה( או שושן לבן), מלח, אבקת אפייה ואבקת קקאו ומניחים בצד.לאחר תערובת השוקולד התקררה במשך כ 20 דקות, מערבבים את הביצים (עדיין באמצעות מגרד), אחד אחד. אל תכה אותם, רק לערבב בעדינות. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
קמח עוגהקמח עוגה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שהוא משולב, ואז מערבבים בחצי הכוס הנותרת של שבבי שוקולד (מוודאים שהבלילה מספיק מגניבה כך שהם לא נמסים).
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה וליישר אותו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
9
אופים על המדף המרכזי במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
בואו להתקרר לחלוטין. אני אוהב לצנן אותם לזמן מה, אבל זה לא חובה. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'