קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן

בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן
המתכון מעודכן בראוניז פאלם ביץ ' יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, חפיסת משי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר המוגדר על אש נמוכה או בקערה בטוחה למיקרוגל, תוך שימוש בכוח של 50% ובחישה כל 30 seconds.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מקצף, להכות את הביצים עם וניל, מלח, קפה וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב. מערבבים את הקמח באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, ולאחר מכן להסיר מערבל ומערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה. באמצע הדרך, להניח גיליון של רדיד החובה כבד מעל החלק העליון של הבראוניז כדי למנוע את החלק העליון מלהישרף. בערך ב-25 דקות הבראוניז יתחילו להריח ממש טוב ואתם עלולים להתפתות להוציא אותם, אבל נסו להחזיק מעמד ולשמור אותם בכל 35 הדקות. אם התנור שלך מכויל כראוי, אתה לא overbake אותם.בעוד בראוניז אופים, למלא מחבת צלייה על סנטימטר מלא עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר את המחבת מהתנור, פיזור שבבי על פני החלק העליון (אם משתמשים) ומיד להגדיר מחבת במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן את הבראוניז להתקרר באמבט מים קרח במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להעביר למקרר או במקפיא צמרמורת לילה.למחרת הרימו את הבראוניז מהמחבת וקלפו את נייר הקלף או את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים לריבועים גדולים.