בראוניס פרליין ניו אורלינס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז פרלין ניו אורלינס. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 246 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך קצפת, וניל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו New Orleans Praline Pieces, עוגת שוקולד כפול ניו אורלינס, ו בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 F. ספריי התחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת בראוניז פאדג', באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים פקאנים קצוצים.
אופים לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר בינוני, מערבבים שמנת, חמאה וסוכר חום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה לרתיחה. המשך בישול 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בפקאנים, אבקת סוכר ווניל. מגניב 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מורחים ציפוי על בראוניז. אפשר לעמוד 30 עד 45 דקות, או עד שהציפוי מוגדר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.