בראנץ ' באיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' על באיו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 649 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם בצל ירוק, חלב, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: רעיון בראנץ', הדרך שלי-Une idée de בראנץ ' א ma חזית, למטה-על-The-Bayou גאמבו, ו Bayou Stroganoff.
הוראות
מניחים נקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשל, ערבוב כל הזמן עד להשחים באופן שווה.
מורחים חתיכות לחם בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
טפטוף חמאה מומסת על חתיכות הלחם, ואז מפזרים את הנקניק המבושל. מכסים בגבינה קרועה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, יין לבן, חרדל דיז ' ון, בצל ירוק. מתבלים בפלפל שחור ואדום.
יוצקים את תערובת הביצים על כל דבר בתבנית האפייה. מכסים, ומקררים 8 שעות ללילה.
הסר את המנה מהמקרר 30 דקות לפני האפייה כדי לאפשר לו להגיע לטמפרטורת החדר. מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר מכן לחשוף, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
הסר מהתנור, ולהפיץ שמנת חמוצה על החלק העליון.
מפזרים גבינת פרמזן. חזור לתנור למשך 10 דקות נוספות, או עד שהגבינה מתחילה להשחים מעט.