בראנץ ' יום ראשון: מקרר ריק קונגי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אורז גרגר קצר, שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוקן את שכבת המקרר., יום ראשון בראנץ ' לאפות, ו בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen.
הוראות
1
מערבבים אורז, מים, שום וג ' ינג ' ר בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים עד אורז הוא רך, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי להגיע עקביות הרצוי. זה יכול לקחת מ 20 דקות עד שעה, בהתאם מרקם ועקביות אתה אוהב את הקונגי שלך.
לאחר קבלת המרקם הנכון, מוסיפים את המרכיבים שצריכים להתבשל במשך דקה או שתיים (אפונה קפואה, גזר טחון) ואז מתבלים לפי הטעם עם רוטב דגים ורוטב סויה. בעת הוספת רוטב דגים, הקפד להוסיף קצת בכל פעם - יותר מדי רוטב דגים ניתן להוסיף בקלות רבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מערבבים או למעלה עם מרכיבים אחרים, ומגישים חם צנרת עם כוס תה מרגיע.