בראנץ ' ראשון: אגי לחם
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קארי " אגי "לטרוף טוסטים, Aka בראנץ' - wiches, לחם חם וביצי עם סלסה, ו בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קרום מחתיכות לחם. מקציפים ביצים ומשלבים עם חלב בצלחת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל פרוסות הלחם זה לצד זה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים לחם פרוס בתערובת ביצה ולהפוך מעיל; בואו לשבת לפחות 1 דקה.
מחבת חום או מחבת מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים כף חמאה למחבת ומאפשרים להמיס, ואז מוסיפים לחם ספוג ביצה בשכבה זוגית. ייתכן שיהיה עליך לבשל את הלחם יותר אצווה אחת בהתאם לגודל של המחבת שלך. מבשלים 1 דקה, או עד חום זהוב; ואז להעיף ולבשל בצד השני ומבשלים עד הסוף.
מגישים עם כל קישוט טעים שאתה יכול לחשוב עליו וקנקן גדול של תה.