קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' ראשון: אגי לחם

בראנץ ' ראשון: אגי לחם
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קארי " אגי "לטרוף טוסטים, Aka בראנץ' - wiches, לחם חם וביצי עם סלסה, ו בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים קרום מחתיכות לחם. מקציפים ביצים ומשלבים עם חלב בצלחת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל פרוסות הלחם זה לצד זה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מניחים לחם פרוס בתערובת ביצה ולהפוך מעיל; בואו לשבת לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחבת חום או מחבת מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים כף חמאה למחבת ומאפשרים להמיס, ואז מוסיפים לחם ספוג ביצה בשכבה זוגית. ייתכן שיהיה עליך לבשל את הלחם יותר אצווה אחת בהתאם לגודל של המחבת שלך. מבשלים 1 דקה, או עד חום זהוב; ואז להעיף ולבשל בצד השני ומבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים עם כל קישוט טעים שאתה יכול לחשוב עליו וקנקן גדול של תה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט