בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות עם תרד
בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, גבינה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: ביצים אפויות תרד, ביצי בראנץ ' בימי ראשון, ו בראנץ ' ראשון: ביצי פליני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מלח זה. מרתיחים את התרד במשך כדקה, או עד שהוא ירוק בהיר ורך.
לנקז היטב. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את הלחות ממנו וקוצצים. (כאן אני מודה שהשתמשתי בתרד קפוא ופשוט נתתי לו להפשיר לחלוטין, סחטתי אותו, קצצתי אותו, וטעמתי אותו בחמאה לפני שנמשיך. לא רציתי להרתיח מים.)
שים את החמאה או שמן בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ולשים את הצלחת בתנור. כאשר החמאה נמסה או השמן חם, לזרוק את התרד בצלחת, ערבוב כדי לצפות אותו עם שומן.
מורחים את התרד בצלחת ולהשתמש בחלק האחורי של כף לעשות 8 קנים קטנים בתרד. לפצח ביצה 1 לתוך כל אחד. למעלה עם מלח, פלפל, גבינה ופירורי לחם.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הביצים רק להגדיר את הלבנים התגבשו. לגרוף קצת תרד עם כל ביצה ומגישים על טוסט או מאפינס אנגלית קלוי.