קושימומחה
מוכן ב720 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כרוב כבוש תוצרת בית

כרוב כבוש תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש תוצרת בית. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך משקולות זכוכית, מלח ים, מנעל אוויר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 720 שעות ו-20 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-6423 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים, כרוב כבוש עם תפוחים, ו כרוב כבוש אסיאתי.

הוראות

1
הסר את כל העלים החיצוניים חבולים או פגומים מהכרוב שלך, ולאחר מכן לחתוך אותו חצי לחצות חכם.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2
הסר את הליבה של הכרוב, ולאחר מכן לחתוך את הכרוב לרצועות לא רחב יותר מאשר 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
לזרוק כרוב ומלח יחד בקערת ערבוב גדולה ולתת לו לנוח על 20 דקות, או עד הכרוב מתחיל לרכך ולשחרר קצת מיץ. ואז לסחוט את הכרוב עם הידיים כדי לרכך אותו עוד יותר, ולעזור לו לשחרר יותר מיץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
כאשר הכרוב הפך צולע ושחרר מיץ בשפע, להעביר אותו לצנצנת שלך. ארוז את הכרוב הכבוש בחוזקה לתוך הצנצנת שלך, באמצעות pounder קראוט או כף עץ, כך שהכרוב ממשיך לשחרר הנוזל שלה ולא בועות אוויר להישאר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ל-1 אננסל-1 אננס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
להמשיך לארוז את הכרוב לתוך המיכל עד הכרוב שקוע לחלוטין על ידי הנוזל שלה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
6
מניחים משקולות על הכרוב, ולאחר מכן לאטום את הצנצנת עם מנעל האוויר שלך. אפשר לכרוב להתסיס בטמפרטורת החדר ורחוק מאור שמש ישיר לפחות 1 חודש, או עד שנעשה לטעמך. כאשר הכרוב חמוץ מספיק לטעמך, להעביר אותו למקרר שבו הוא ישמור לפחות 6 חודשים ועד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס