בראנץ ' ראשון: סוכר חום ארוחת בוקר Capkelets
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake, בראנץ ' ראשון: תינוקות הולנדים עם סוכר לימון, ו תנור איטי יום ראשון: Tenderloin סוכר חום בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°. שמן וקמח סטנדרטי 12 כוס מאפין פח (אתה יכול להשתמש קצת קמח מומס כפית או שתיים של הקמח לעשות את זה).
לשים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה להקציף היטב לשלב ביסודיות.
לפצח את הביצים לתוך קערה ולהקציף עד מעורבב וקציף.
לטאטא את הסוכר והכה עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
לטאטא את תערובת הקמח לתוך תערובת ביצה סוכר, באמצעות כמה משיכות ככל האפשר ולעצור ממש לפני השניים משולבים במלואם. ואז להקציף בתערובת חלב-יוגורט, חמאה מומסת, והוניל.
יוצקים את הבלילה לתוך הפח מאפין; כל באר יהיה קצת יותר מחצי מלא.
אופים במשך 15 דקות, או עד בודק עולה נקי. הגדר את הפח מאפין על מתלה במשך 1 דקה ולאחר מכן להשתמש בסכין כדי להעיף כל cakelet לצדדים בבאר שלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציפוי גבינת שמנת סוכר חום
זה בקושי מספיק ל-12 קאקלטים .-
לנצח את כל החומרים יחד עד בשילוב אחיד, רך, ורך. השתמש מיד או לאחסן במקרר.