בראנץ ' ראשון: סלט Broccolini
בראנץ ' יום ראשון: Broccolini סלט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 320 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים, מלח כשר, חומץ יין שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בראנץ ' יום ראשון: סלט לובסטר, בראנץ ' ראשון: סלט קוב, ו בראנץ ' יום ראשון: קובה וסלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 3 ליטרים מים ו 1/4 כוס מלח כשר לסיר 4 ליטר. מביאים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם מים ומגש אחד של קוביות קרח.
הוסף broccolini למים רותחים blanch עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
העברה broccolini לאמבט קרח באמצעות מלקחיים או עכביש רשת תיל. צמרמורת עד קר לחלוטין, על 5 דקות.
בעוד broccolini הוא מצמרר, לשלב חומץ שרי וחומץ יין אדום בקערה בינונית.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לזרוק broccolini עם חצי ויניגרט בקערה גדולה העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. לזרוק את פרוסות הפטרייה בקערה קטנה עם 2 כפות ויניגרט ועונה עם מלח ופלפל. בחר 20 של פרוסות בצל האטרקטיביות ביותר. סדר broccolini על מגש או על צלחות בודדות. למעלה עם פטריות, זיתים, ופרוסות בצל נבחרות. לקרוע burrata ל 6 חתיכות ולמקם על גבי סלט.