בראנץ ' ראשון: סלט קוב
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גבינה, בייקון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראנץ ' ראשון: סלט Broccolini, בראנץ ' יום ראשון: סלט לובסטר, ו בראנץ ' יום ראשון: קובה וסלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ שרי, שמן זית, ושאלוט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חזה עוף העונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומטפטפים בשמן זית. לאחר השמן מנצנץ להוסיף את חזה העוף ומבשלים עד בחוץ הוא חום זהוב, ואת הטמפרטורה הפנימית היא 160 [°], abut 8 דקות.
הסר מן המחבת ופעם מגניב מספיק כדי להתמודד עם פרוסה לקוביות.
השמלה Bibb עלי חסה עם רוטב לחלק בין 4 קערות. עבודה סביב כל קערה לארגן עוף מבושל, עגבניות, גבינה כחולה מתפוררת, בייקון קצוץ, ואבוקדו על גבי חסה.
מניחים ביצה לרבעים במרכז כל סלט וטפטוף רוטב נוסף על כל אחד.
מגישים עם לחם פריך ובירה צוננת.