ברביקיו בולגור
בולגור ברביקיו הוא תוספת חלבית, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 238 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זהו מתכון זול מאוד לחובבי אוכל ברביקיו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לכם סוכר חום, סוכר חום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi , סלט בולגור חיטה ותרד, סולטנן ובורק חיטה בולגור .
הוראות
בסיר מביאים 2 כוסות מים לרתיחה. מערבבים פנימה בורגול. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות.
מסננים וסוחטים יבשים; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מוסיפים את רוטב העגבניות, הסוכר החום, הקטשופ, החומץ, החרדל, המלח, הפלפל ושאר המים. מערבבים פנימה בורגול שמור.
העבר ל-2-Qt. צלחת אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהם מתחממים.