תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו הוואי כריך חזיר משך עם אננס בגריל להתענג. מנה זו מכילה סביב 212 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1769 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-50 דקות. נסו כריך גבינה בגריל חזיר משך, בישול איטי מנגל משך חזיר, ו רוטב טריאקי טריאקי בטעם אננס בהשראת הוואי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור חזיר צלוי: בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, כוסברה, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, פלפל שחור, קינמון וכמון כדי להפוך לשפשף יבש. לעסות את לשפשף על החזיר, הקפד לשפשף אותו בין כובע שומן הבקיע. לעטוף את החזיר בניילון נצמד ולתת לו לשבת במשך 2 שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
כָּתֵף
צלי חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים את התנור ל 325 מעלות F עם מתלה התנור בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את עטיפת הפלסטיק מן החזיר ומניח בתנור הולנדי עם מכסה. מכסים ומניחים בתנור לצלות במשך 3 שעות. לאחר 3 שעות, לחשוף ולבשל עוד 45 דקות כדי לחמם את השומן ולבשל עד חזיר רושם 200 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
רוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
עבור הכריך לבנות: באמצעות שני מזלגות או הידיים שלך, לפרק את החזיר החם. לזרוק עם רוטב צ ' ילה. חמאה וטוסט לחמניות עד חום זהוב.
מביאים את החומץ, הסוכר, פלפל אדום מרוסק, מלח ושום לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוססים. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפריש עד חזיר מוכן. ממש לפני שאתה זורק את החזיר, להסיר את שיני השום המרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מחממים מחבת גריל או גריל על אש גבוהה. לשפשף את הגריל עם קצת שמן וגריל כל צד של פרוסות אננס עד סימני גריל כהה מופיעים, 3 עד 5 דקות בצד. בערך קוצצים את האננס ומוסיפים אותו לקערה עם כוסברה, זנגביל, מיץ ליים, חלפיניו ובצל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי