ברביקיו חזיר משך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו חזיר משך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 505 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו ברביקיו משך חזיר, כריכי ברביקיו חזיר משך, ו ברביקיו: אמפנדס חזיר משך מיני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הפפריקה, כוח שום, סוכר חום, חרדל יבש, ומלח יחד בקערה קטנה. שפשפי את תערובת התבלינים על כל החזיר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה, או עד לילה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את החזיר במחבת צלייה וצלה אותו במשך כ 6 שעות. מדחום שנקרא מיידית תקוע לתוך החלק העבה ביותר של החזיר צריך לרשום 170 מעלות F, אבל בעצם, מה שאתה רוצה לעשות הוא לצלות אותו עד שהוא מתפרק.
בעוד בשר החזיר צלוי, להפוך את רוטב ברביקיו.
מערבבים את החומץ, חרדל, קטשופ, סוכר חום, שום, מלח, קאיין, ופלפל שחור בסיר על חום בינוני. מבשלים בעדינות, ערבוב, במשך 10 דקות עד הסוכר מתמוסס. תוריד את זה מהחום ותן לזה לשבת עד שתהיה מוכן לזה.
כאשר החזיר נעשה, להוציא אותו מהתנור ולשים אותו על מגש גדול. אפשר את הבשר לנוח במשך כ -10 דקות. בזמן שהוא נח, deglaze המחבת מעל חום בינוני עם מים כוס 3/4, גירוד עם כף עץ להרים את כל החתיכות השחמות. להפחית על ידי כמחצית.
יוצקים את זה לסיר עם הרוטב ומבשלים 5 דקות.
בעוד החזיר הוא עדיין חם, אתה רוצה "למשוך" את הבשר: לתפוס 2 מזלגות. שימוש 1 כדי לייצב את הבשר, להשתמש השני" למשוך " חתיכות של בשר את הצלי.
שים את החזיר הקרוע בקערה ושופכים חצי מהרוטב. מערבבים את כל זה היטב, כך חזיר מצופה ברוטב.
כדי לשרת, כפית את תערובת החזיר משך על החלק התחתון של כל לחמניית המבורגר, העליון עם קצת סלט כרוב.
מגישים עם חניתות חמוצים והרוטב הנותר בצד.
2 בצל ירוק( חלקים לבנים וירוקים), קצוץ
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מערבבים את הכרוב, גזר, בצל אדום, בצל ירוק, וצ ' ילה בקערה גדולה. בקערה אחרת, מערבבים יחד את המיונז, חרדל, חומץ, מיץ לימון וסוכר.
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק בעדינות לערבב. מתבלים את סלט הכרוב עם זרעי הסלרי, הרוטב החריף, המלח והפלפל השחור. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר לפני ההגשה.