קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברד בטעם תות קפוא

ברד בטעם תות קפוא
זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלב שקדים, סוכר מגורען, קוביות קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פונץ ' חלב דרומי קפוא, פונץ ' חלב פודינג קפוא, ו פרוזן יוגורט חלב עיזים עם מלון חדור Tean לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלב שקדים, אבקת תות וקוביות קרח לתוך בלנדר מופעל גבוה, מיזוג עד משולב היטב קרח כתוש אבל לא מעורבב לחלוטין. עם Blendtec שלנו, נתתי לו כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך glasses.To הכן את הקצפת הטרייה, הכה שמנת מתוקה וסוכר עד עבה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מניחים גושים של קצפת טרי על גבי כל ברד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)