ברד בטעם תות קפוא
זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חלב שקדים, סוכר מגורען, קוביות קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פונץ ' חלב דרומי קפוא, פונץ ' חלב פודינג קפוא, ו פרוזן יוגורט חלב עיזים עם מלון חדור Tean לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב שקדים, אבקת תות וקוביות קרח לתוך בלנדר מופעל גבוה, מיזוג עד משולב היטב קרח כתוש אבל לא מעורבב לחלוטין. עם Blendtec שלנו, נתתי לו כ -10 שניות.
יוצקים לתוך glasses.To הכן את הקצפת הטרייה, הכה שמנת מתוקה וסוכר עד עבה ושמנת.
מניחים גושים של קצפת טרי על גבי כל ברד.