המתכון ברודטו - מרק דגים איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שפע של עלי פטרוזיליה, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מרק דגים, מרק צדפות ומוסיל: Brodetto di Coze E Vongole, ו מרק דגים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
פילה את הדגים, לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל אחיד כדי להבטיח שהם מבשלים באופן שווה. שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
הסר את הזימים וכל עקבות של דם מראשי דגים; ביסודיות לשטוף עצמות, לחתוך אותם כדי להתאים לתוך סיר 12 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים ראשים ועצמות בקערה גדולה, ומניחים בצד.שרימפס היה יקר מדי כדי להפוך אותו brodetto אותנטי, אבל אם אתה משתמש כמה להסיר את ראשי הרגליים וקליפות, הוספת אותם לקערה עם העצמות. מניחים את השרימפס בצד בנפרד מהדגים.כרישה רבעון lengthwise; לחתוך לפרוסות עבה ¼ -אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר לקערה של מים קרים; לתת לעמוד 5 דקות כדי להיפטר כרישה של חול. הרם מתוך מים; לנקז במסננת; להפריש.הפוך זר garni על ידי הצבת עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין, ציפורן, זרעי שומר, ו peppercorns בחתיכה 12 אינץ ' מרובע של גזה. ליצור צרור, ולקשור עם חוט מטבח; להפריש.ממיסים 2 כפות חמאה בעציץ 12 ליטר מעל חום בינוני; מוסיפים כרישה חתוכה, בצל, סלרי, וחצי מקלעי שומר; מבשלים עד שהירקות רכים, 8 עד 10 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני, והוסף ראשי דגים, עצמות וכו'. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
פירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים יין, זר garni, ו 2 ½ ליטרים מים, המכסה את העצמות. מביאים נוזלים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות, ברפרוף כל חלאה שעולה על פני השטח. כבה את החום, ולתת להתקרר מעט.לאחר מכן באמצעות בלנדר טבילה מחית את התערובת עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
6
יוצקים את מחית דרך מסננת רשת בסדר, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים ולהוסיף מים נוספים ביצוע על 2 ליטרים. זה צריך להיות מעט מעובה, עקביות brothy.ממיסים 1 חמאת כף במחבת גדולה מקובעת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ואת הצלי, ערבוב עד שהתרכך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
8
מוסיפים את מיץ הצדפות למחבת יחד עם הצדפות. להעלות את הטמפרטורה כדי בינוני-גבוה לכסות את המחבת עם מכסה ומבשלים 3 או 4 דקות רועד את המחבת פעם או פעמיים במהלך הבישול עד הצדפות פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הצדפות לצלחת, להשליך כל זה לא לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
10
מוסיפים את המולים לאותה מחבת ואת הנוזל שלה ומכסים אותם מבשלים אותם כמו עם הצדפות, על 3 דקות. מולים בדרך כלל לוקחים פחות זמן מאשר צדפות לבשל, אז לצפות בהם. שים בצד את הצדפות עם הצדפות. השלכת כל אלה שלא נפתחו. אם אתה משתמש שרימפס להנמיך את החום על המחבת בינוני נמוך. ואז מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת, צדים אותם במרק שבישלת בו את הצדפות. מבשלים עד בקושי ורוד ועדיין מעט מבושל. שים אותם בצד עם הצדפות. חזור על תהליך זה עם קלמרי, לשים אותם בצד כאשר סיים גם כן. מסננים את מרק הבישול לתוך הקומקום עם מרק הדגים דואג לשמור על כל משקעים גרגירים מתוך סיר המניות.לנגב את מחבת הטחון לנקות ולחמם את שמן הירקות בו על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף את הנורה שומר הנותרים רסיסים קרוב שכבה אחת ככל האפשר. מבשלים אותם, ללא הפרעה עד שהם מתחילים חום. ואז להפוך אותם מעל ולבשל עוד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
12
הוציאו אותם מהמחבת והניחו אותם בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את רסק העגבניות למניות הדגים ומניחים את הסיר מעל חום בינוני-גבוה, ברגע שזה מגיע לרתיחה והמשחה משולבת, טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל. מביאים את המרק המנוסה לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את קוביות העגבניות ואת הדגים השמורים (לא את רכיכות או שרימפס). אם אתה משתמש סוגים מרובים של דגים להתחיל עם הזנים meatiest הוספת דגים עדינים יותר לפי הצורך לנסות ולקבל את כל זה מבושל דרך באותו הזמן.לאחר הדג מבושל, לכבות את החום ולהוסיף את רכיכות שמורות, שרימפס (אם שימוש), קלמרי ו פקעת הנורה שומר לסיר המלאי.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
16
מניחים פרוסת לחם כפרי על הקרקעית של כל אחת מ-6 קערות מרק צדדיות נמוכות. מצקת את המרק ומגוון של דגים וסרטנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקי
רכיכה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.