קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

ברווז בר צלוי (צהבהב)

ברווז בר צלוי (צהבהב)
ברווז בר צלוי (צהבהב) לוקח על 34 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 144 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם ברווזים, פסטאן ואטריות, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלי ברווז בר עם רוטב חמוציות, ברווז צלוי בייג'ינג (פנקייקס ברווז פקין) וזיווג יין מרלו # WinePW # MerlotMe, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור וממלאים את הברווז: מחממים תנור ל 450 ° F. בדוק ברווז כדי לראות אם יש נוצות סיכה שנותרו, אם כן, להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יש לשטוף את הברווז במים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
ברווז דברים קל עם ענף של רוזמרין, פרוסת תפוח עם כמה שיני דקר בהם כדי להחזיק אותם במקום, וכן טריז קטן של בצל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
4
למרוח את הברווז מבפנים ומבחוץ בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ברווז שלםברווז שלם
5
מפזרים את כל הצדדים של הברווז עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ברווז שלםברווז שלם
1
הניחו את חזה הברווז למעלה, על מתלה צלוי במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים את המדף האמצעי של תנור 232°. מיד להוריד את החום ל425.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
זמני הבישול תלויים במגוון הברווז. ברווזים צהבהבים בדרך כלל שוקלים פחות מחצי קילו ומבשלים 10-15 דקות. על פי השמחה של בישול ברכיה יכול לקחת עד 25 דקות. הברווז שלנו נעשה בצורה מושלמת ב 13 דקות. ברווז נוסף שבישלנו במשך 17 דקות היה קצת מוגזם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מדי חום בשר הם לעתים קרובות לא מאוד שימושי עם עוף קטן כי אין מספיק בשר לשים את המדחום לתוך. אבל אם יש לך מדחום לקרוא מיידית והוא יכול לקבל קריאה טובה, חבר שלי האנק מציע בישול עד הברווז מגיע טמפ פנימי של 57°. אם אתה טועה בצד נדיר underdone, אתה תמיד יכול לשים את הציפור בחזרה בתנור במשך כמה דקות נוספות אם זה לא נעשה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אם אתה לא משתמש מדחום בשר, כדי לבדוק את האדיבות אתה יכול לקחת את הציפור מהתנור לחתוך חלק ממנו עם קצה של סכין חדה. שים לב כי המיצים יפעל אדום, והבשר יהיה אדום למדי. אתה רוצה שהבשר יהיה נדיר (ברווז בר בלבד); זה צריך להיראות כמו סטייק נדיר (לא גלם). ככל שהבשר מבושל מעבר לשלב הנדיר, יותר" מלבוש " או gamey זה יהיה טעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הסר את הברווז מהתנור ולהסיר מתלה נפרד או צלחת לנוח, השד בצד למטה, במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את המילוי בחלל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
הפוך רוטב עם טפטוף: בעוד הברווז הוא נח, אם יש טפטוף במחבת קלייה, לשפוך את השומן העודף (לשמור את השומן הנפלא הזה למתכון אחר).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים, מחממים עד בינוניים, ומזיזים מעט שרי יבש או יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבששרי יבש
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
לגרד את חתיכות השחמה עם מרית מתכת. השתמש מקציף מתכת כדי לשבור את החתיכות עוד יותר לתוך היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להפחית ולאחר מכן להוסיף קצת שמנת, (וכמה גרגרי ערער אם אתה רוצה מגע נוסף).
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים לתוך צלחת הגשה רוטב או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מגישים ברווזים עם אורז בר ורוטב. ברווזים צהבהבים הם ברווזים במטווח יחיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ברווזברווז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2
שים לב כי אתה יכול לקבל מלאי מעולה מן הפגר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
3
שים את פגרי הברווז בסיר, לכסות עם אינץ ' של מים קרים, להביא לרתיחה, להנמיך את החום בקושי-בועה-מבשלים מכוסה, ומבשלים 3 שעות. לאחר מכן מסננים את המניה לצנצנת זכוכית, לתת מגניב לטמפרטורת החדר להכניס למקרר. השתמש במניות הברווז במקום של ציר עוף למתכונים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות