קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

ברווז בר צלוי (צהבהב)

ברווז בר צלוי (צהבהב)
ברווז בר צלוי (צהבהב) לוקח על 34 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 144 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם ברווזים, פסטאן ואטריות, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלי ברווז בר עם רוטב חמוציות, ברווז צלוי בייג'ינג (פנקייקס ברווז פקין) וזיווג יין מרלו # WinePW # MerlotMe, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור וממלאים את הברווז: מחממים תנור ל 450 ° F. בדוק ברווז כדי לראות אם יש נוצות סיכה שנותרו, אם כן, להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יש לשטוף את הברווז במים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
ברווז דברים קל עם ענף של רוזמרין, פרוסת תפוח עם כמה שיני דקר בהם כדי להחזיק אותם במקום, וכן טריז קטן של בצל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
4
למרוח את הברווז מבפנים ומבחוץ בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ברווז שלםברווז שלם
5
מפזרים את כל הצדדים של הברווז עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
ברווז שלםברווז שלם
1
הניחו את חזה הברווז למעלה, על מתלה צלוי במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים את המדף האמצעי של תנור 232°. מיד להוריד את החום ל425.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
זמני הבישול תלויים במגוון הברווז. ברווזים צהבהבים בדרך כלל שוקלים פחות מחצי קילו ומבשלים 10-15 דקות. על פי השמחה של בישול ברכיה יכול לקחת עד 25 דקות. הברווז שלנו נעשה בצורה מושלמת ב 13 דקות. ברווז נוסף שבישלנו במשך 17 דקות היה קצת מוגזם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מדי חום בשר הם לעתים קרובות לא מאוד שימושי עם עוף קטן כי אין מספיק בשר לשים את המדחום לתוך. אבל אם יש לך מדחום לקרוא מיידית והוא יכול לקבל קריאה טובה, חבר שלי האנק מציע בישול עד הברווז מגיע טמפ פנימי של 57°. אם אתה טועה בצד נדיר underdone, אתה תמיד יכול לשים את הציפור בחזרה בתנור במשך כמה דקות נוספות אם זה לא נעשה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אם אתה לא משתמש מדחום בשר, כדי לבדוק את האדיבות אתה יכול לקחת את הציפור מהתנור לחתוך חלק ממנו עם קצה של סכין חדה. שים לב כי המיצים יפעל אדום, והבשר יהיה אדום למדי. אתה רוצה שהבשר יהיה נדיר (ברווז בר בלבד); זה צריך להיראות כמו סטייק נדיר (לא גלם). ככל שהבשר מבושל מעבר לשלב הנדיר, יותר" מלבוש " או gamey זה יהיה טעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
הסר את הברווז מהתנור ולהסיר מתלה נפרד או צלחת לנוח, השד בצד למטה, במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את המילוי בחלל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
הפוך רוטב עם טפטוף: בעוד הברווז הוא נח, אם יש טפטוף במחבת קלייה, לשפוך את השומן העודף (לשמור את השומן הנפלא הזה למתכון אחר).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים, מחממים עד בינוניים, ומזיזים מעט שרי יבש או יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבששרי יבש
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
לגרד את חתיכות השחמה עם מרית מתכת. השתמש מקציף מתכת כדי לשבור את החתיכות עוד יותר לתוך היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להפחית ולאחר מכן להוסיף קצת שמנת, (וכמה גרגרי ערער אם אתה רוצה מגע נוסף).
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
7
יוצקים לתוך צלחת הגשה רוטב או קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מגישים ברווזים עם אורז בר ורוטב. ברווזים צהבהבים הם ברווזים במטווח יחיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ברווזברווז
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2
שים לב כי אתה יכול לקבל מלאי מעולה מן הפגר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
3
שים את פגרי הברווז בסיר, לכסות עם אינץ ' של מים קרים, להביא לרתיחה, להנמיך את החום בקושי-בועה-מבשלים מכוסה, ומבשלים 3 שעות. לאחר מכן מסננים את המניה לצנצנת זכוכית, לתת מגניב לטמפרטורת החדר להכניס למקרר. השתמש במניות הברווז במקום של ציר עוף למתכונים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה