ברווז בר צלוי (צהבהב)
ברווז בר צלוי (צהבהב) לוקח על 34 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1014 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 144 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם ברווזים, פסטאן ואטריות, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלי ברווז בר עם רוטב חמוציות, ברווז צלוי בייג'ינג (פנקייקס ברווז פקין) וזיווג יין מרלו # WinePW # MerlotMe, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור וממלאים את הברווז: מחממים תנור ל 450 ° F. בדוק ברווז כדי לראות אם יש נוצות סיכה שנותרו, אם כן, להסיר אותם.
יש לשטוף את הברווז במים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
ברווז דברים קל עם ענף של רוזמרין, פרוסת תפוח עם כמה שיני דקר בהם כדי להחזיק אותם במקום, וכן טריז קטן של בצל.
למרוח את הברווז מבפנים ומבחוץ בשמן זית.
מפזרים את כל הצדדים של הברווז עם מלח גס.
הניחו את חזה הברווז למעלה, על מתלה צלוי במחבת צלייה.
מניחים את המדף האמצעי של תנור 232°. מיד להוריד את החום ל425.
זמני הבישול תלויים במגוון הברווז. ברווזים צהבהבים בדרך כלל שוקלים פחות מחצי קילו ומבשלים 10-15 דקות. על פי השמחה של בישול ברכיה יכול לקחת עד 25 דקות. הברווז שלנו נעשה בצורה מושלמת ב 13 דקות. ברווז נוסף שבישלנו במשך 17 דקות היה קצת מוגזם.
מדי חום בשר הם לעתים קרובות לא מאוד שימושי עם עוף קטן כי אין מספיק בשר לשים את המדחום לתוך. אבל אם יש לך מדחום לקרוא מיידית והוא יכול לקבל קריאה טובה, חבר שלי האנק מציע בישול עד הברווז מגיע טמפ פנימי של 57°. אם אתה טועה בצד נדיר underdone, אתה תמיד יכול לשים את הציפור בחזרה בתנור במשך כמה דקות נוספות אם זה לא נעשה מספיק.
אם אתה לא משתמש מדחום בשר, כדי לבדוק את האדיבות אתה יכול לקחת את הציפור מהתנור לחתוך חלק ממנו עם קצה של סכין חדה. שים לב כי המיצים יפעל אדום, והבשר יהיה אדום למדי. אתה רוצה שהבשר יהיה נדיר (ברווז בר בלבד); זה צריך להיראות כמו סטייק נדיר (לא גלם). ככל שהבשר מבושל מעבר לשלב הנדיר, יותר" מלבוש " או gamey זה יהיה טעם.
הסר את הברווז מהתנור ולהסיר מתלה נפרד או צלחת לנוח, השד בצד למטה, במשך 10 עד 15 דקות.
הסר את המילוי בחלל לפני ההגשה.
הפוך רוטב עם טפטוף: בעוד הברווז הוא נח, אם יש טפטוף במחבת קלייה, לשפוך את השומן העודף (לשמור את השומן הנפלא הזה למתכון אחר).
מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים, מחממים עד בינוניים, ומזיזים מעט שרי יבש או יין לבן.
לגרד את חתיכות השחמה עם מרית מתכת. השתמש מקציף מתכת כדי לשבור את החתיכות עוד יותר לתוך היין.
להפחית ולאחר מכן להוסיף קצת שמנת, (וכמה גרגרי ערער אם אתה רוצה מגע נוסף).
יוצקים לתוך צלחת הגשה רוטב או קערה קטנה.
מגישים ברווזים עם אורז בר ורוטב. ברווזים צהבהבים הם ברווזים במטווח יחיד.
שים לב כי אתה יכול לקבל מלאי מעולה מן הפגר ברווז.
שים את פגרי הברווז בסיר, לכסות עם אינץ ' של מים קרים, להביא לרתיחה, להנמיך את החום בקושי-בועה-מבשלים מכוסה, ומבשלים 3 שעות. לאחר מכן מסננים את המניה לצנצנת זכוכית, לתת מגניב לטמפרטורת החדר להכניס למקרר. השתמש במניות הברווז במקום של ציר עוף למתכונים.