חציל בגריל-כריך פסטו
חציל בגריל - כריך פסטו דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות רומא, באגט דק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריך חצילים פסטו, ו כריך חצילים: קלוי, טפטף עם Pesto כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים לקצץ ולהשליך גבעולים.
חותכים כל חציל לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מברשת פרוסות על כל צד בקלילות עם שמן זית.
חציל שכב על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה לפי הצורך, עד חצילים הוא השחמה משני הצדדים רך כאשר לחוץ, 6 עד 8 דקות.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל; להעביר מגש.
במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מבשלים בייקון עד להשחמה ופריך, בערך 8 דקות, הופכים פרוסות לפי הצורך.
לנקז בייקון על מגבות ולהשליך שומן במחבת.
תחתוך את באגט לחצי לאורכו.
מורחים פסטו על הצדדים לחתוך של באגט.
פרוסות חצילים מונחות על החלק התחתון של בגט ומכסות בבייקון, עגבניות, גבינה וארוגולה. הגדר את החלק העליון של באגט במקום, לחיצה על כריך בחוזקה יחד, לחתוך 4 חלקים שווים עם סכין משונן.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.