ברווז ברוטב רימונים
ברווז Sate עם רוטב רימון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שמן זית, חזה ברווז, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו חזה ברווז עם תפוח-רוטב רימון, חזה ברווז עם רוטב רימון-אגוז, ו חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
לסלט: בקערה קטנה, לשלב את הבצל, עלי סלרי, ושמן ולזרוק היטב למעיל. לתבל את הסלט, לטעום, לשמור קר עד ציפוי.
לרוטב: בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את מיץ הרימונים, חומץ וסוכר במשך 10 עד 12 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הקינמון, ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות נוספות, מה שמאפשר לרוטב להתעבות כמעט עקביות סירופ. לאחר מופחת, להסיר את הרוטב מהחום, לטאטא את החמאה, המאפשר את החמאה כדי לשלב באופן מלא לתוך הרוטב. החזק בטמפרטורת החדר.
מניחים את שדי הברווז על קרש חיתוך, עור בצד למטה, לחתוך מלמעלה למטה לתוך 6 או 7 (1/8 אינץ') פרוסות עבות. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים, ולאחר מכן חוט כל פרוסה על שיפוד עץ 10 אינץ ' בצורה סרט.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה עד שזרזי עשן מופיעים. עונת הברווז שוב עם מלח ופלפל ולהוסיף למחבת החמה, צורב בכל צד במשך 2 דקות, בישול בקבוצות במידת הצורך.
מניחים 2 שיפודים של ברווז sate מעל מיטה של סלט טפטוף עם רוטב הרימון.