קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני

ברווז דביק עם צנון כבוש סיני
אם יש לך צנוניות, סוכר חום, רוטב סויה דל מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ & צ'יפס סיני, צנוניות כבושות, ו צנוניות כבושות.

הוראות

1
שים את הצנון במסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מפזרים את הסוכר גלגלית 2 כפית מלח, ולהשאיר לפחות 30 דקות או עד 1 hr.הפוך רוטב על ידי ערבוב חומץ, רוטב סויה, סוכר חום וצ ' ילי יחד עד הסוכר מתמוסס. בעדינות לחץ על צנוניות כדי לשחרר כל נוזל, ואז להטות אותם לתוך קערה לשפוך על ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
עבור הברווז, מערבבים את הדבש, סויה, יין אורז וחומץ בקערה קטנה. חותכים את העור של שדי הברווז ומתבלים במלח, פלפל ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מחממים מחבת חסינת נשימה ומבשלים את הברווז, העור בצד למטה, במשך 5 דקות עד הזהב. הפוך, למרוח עם תערובת דבש וסויה, ואז לשים את המחבת בתנור במשך 15-20 דקות, הפיכת השדיים כמה פעמים כדי לזגג את העור. תשאיר את הברווז במחבת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
עבור צנון עלים, לחמם את השמן בווק קטן, להוסיף את העלים ואת השום, ומערבבים ומטגנים עד העלים הם רק נבולים. להתיז עם סויה, טפטוף עם שמן שומשום לפזר עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מגישים את השדיים ברווז שלם או פרוס שלה תלוי בך עם צנוניות כבושות ועלים מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')