ברווז דביק עם צנון כבוש סיני
אם יש לך צנוניות, סוכר חום, רוטב סויה דל מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: ברווז דביק-כלבים עם סלט מנגו קצוץ & צ'יפס סיני, צנוניות כבושות, ו צנוניות כבושות.
הוראות
שים את הצנון במסננת מעל קערה.
מפזרים את הסוכר גלגלית 2 כפית מלח, ולהשאיר לפחות 30 דקות או עד 1 hr.הפוך רוטב על ידי ערבוב חומץ, רוטב סויה, סוכר חום וצ ' ילי יחד עד הסוכר מתמוסס. בעדינות לחץ על צנוניות כדי לשחרר כל נוזל, ואז להטות אותם לתוך קערה לשפוך על ההלבשה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
עבור הברווז, מערבבים את הדבש, סויה, יין אורז וחומץ בקערה קטנה. חותכים את העור של שדי הברווז ומתבלים במלח, פלפל ואבקת חמשת התבלינים.
מחממים מחבת חסינת נשימה ומבשלים את הברווז, העור בצד למטה, במשך 5 דקות עד הזהב. הפוך, למרוח עם תערובת דבש וסויה, ואז לשים את המחבת בתנור במשך 15-20 דקות, הפיכת השדיים כמה פעמים כדי לזגג את העור. תשאיר את הברווז במחבת לנוח.
עבור צנון עלים, לחמם את השמן בווק קטן, להוסיף את העלים ואת השום, ומערבבים ומטגנים עד העלים הם רק נבולים. להתיז עם סויה, טפטוף עם שמן שומשום לפזר עם זרעי שומשום.
מגישים את השדיים ברווז שלם או פרוס שלה תלוי בך עם צנוניות כבושות ועלים מוקפץ.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!