קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג דבש וחרדל

ברווז מזוגג דבש וחרדל
ברווז מזוגג דבש-חרדל נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 642 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ברווז, חרדל דיז'ון, דבש ברור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו דבש Crockpot וברווז מזוגג משמש, ברווז מזוגג דבש עם כרוב סבוי, ו דבש בגריל ושד ברווז מזוגג צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כשעה לפני הבישול, מוציאים את הברווז מהמקרר כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
משוך החוצה וזרוק כל גושי שומן גדולים מתוך הברווז, ואז לשפשף אותו בכל רחבי עם קצת מלח, שמן ואבקת חמישה תבלינים. לשבת את הברווז בתוך פח קלייה, ואז לצלות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
עבור זיגוג, לערבב את הדבש, סויה, שרי וחרדל בקערה. כאשר הברווז יש את הזמן שלו, להסיר אותו מהתנור, לשפוך את כל השומן מן הפח ו baste בנדיבות עם זיגוג. הפעל את התנור עד 190c / 170c מאוורר / גז 5 ולצלות את הברווז במשך 20 דקות נוספות עד דביק וברונזה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הברווז למנה נקייה כדי לתפוס כל מיצים ולאפשר לו לנוח לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
כדי להכין רוטב פשוט, יוצקים את המיצים מן הפח הקלייה לתוך קנקן או קערה ולהשאיר להתיישב. השתמש מצקת כדי להסיר את השומן מן המיצים, ואז להטות את המיצים בחזרה לסיר לחמם כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה