ברווז משמש מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. אם יש לך חמאה, חזה ברווז, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. מתכונים דומים: דבש Crockpot וברווז מזוגג משמש, חזה ברווז עם צ'אטני משמש, ו ברווז, משמש ואורן אגוז פסטילה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה. חום את השדיים ברווז צד העור למטה במשך כ 2 דקות מבלי לנער את המחבת. הפוך ומבשל בצד השני במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר לתבנית אפייה ואפה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
להעביר את שדי הברווז ללוח חיתוך ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
באמצעות אותה מחבת אתה מבושל הברווז ב, לטגן את הבצל, על אש בינונית, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את משמשים קצוצים, חומץ תפוחים תפוחים, ציר עוף ויין לבן. לבשל עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
ציר עוף
יין לבן
משמש
7
בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס עם מעט מים קרים כדי ליצור תרחיף. לאט להוסיף אותו לתערובת משמש, ערבוב כל הזמן עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
משמש
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
אפשר לבשל עד שהטעם הדבק נעלם, בערך 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בטרגון ואת 3 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טרגון
חמאה
9
חתוך את שד הברווז על דעה קדומה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
10
להניח קצת רוטב על הבסיס של כל צלחת הגשה לבנה העליון עם הברווז. כפית קצת יותר רוטב על הברווז ומגישים.