קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה

ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה
ברווז מזוגג עם רוטב קלמנטינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, ליקר mandarine napoléon, clementines, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו סירופ ליבנה ורוטב סויה-ברווז צלוי מזוגג, ברווז צלוי ממולא מוגש עם קלמנטינה יוס, ו סלמון מזוגג Vodkan ו Clementine (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
2
עבודה מקצה חלל גדול, עור ברווז נפרד (כולל שומן) מבשר השד ככל האפשר על ידי עבודה האצבעות שלך בין העור לבשר, להיזהר לא לקרוע את העור, ואז לדקור את העור על כל הברווזים עם מזלג. לשים ברווזים, חזה הצדדים למעלה, זה לצד זה במחבת צלייה גדולה flameproof ולשפשף כל ברווז בתוך ומחוץ עם מלח כשר. מחלקים בצל וסלרי בין חללי ברווז ומפזרים סוכר 1/2 כוס סביב ברווזים.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים מספיק מים רותחים-חמים על ברווזים (כדי לעזור להדק את העור) כדי להגיע על חצי עד ברווזים (לא למלא מחבת צלייה יותר מ 1 אינץ ' מן השפה). מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף כבד, ולאחר מכן להעביר בזהירות לתנור וברווזי צמה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מחבת מהתנור ולהסיר רדיד (לא להשליך), ולאחר מכן בזהירות להפוך ברווזים מעל (הצדדים השד למטה) באמצעות כף עץ אחת גדולה להסתובב חלל פנימי אחר. מכסים בנייר כסף, ואז בזהירות לחזור לתנור ו braise עד הבשר הוא רך מאוד אבל לא נופל מהעצם, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1
הסר מחבת מהתנור ולהשליך רדיד.
2
להעביר ברווזים עם כפיות עץ 2 צלחות גדולות, ניקוז כל מיצים בתוך ברווזים בחזרה למחבת, ולאחר מכן להעביר נוזל בישול לקערה גדולה. להחזיר ברווזים למחבת צלייה, השד הצדדים למעלה, ברווזים קרירים ובישול נוזלי (בנפרד), חשוף, ואז צונן, חשוף, לפחות 4 שעות (כדי לחזק את הברווז לפני צלייה כדי לחזק שומן על נוזל בישול).
מרכיבים שתצטרך
1
השלך את כל השומן מנוזל בישול צונן.
2
הסר גרידה מ 2 קלמנטינות גדולות או 4 קטנות ברצועות עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לקצץ כל ורוד לבן מ גרידה עם סכין חיתוך חדה לחתוך גרידה לרצועות דק julienne. רצועות Blanch בסיר קטן של מים רותחים 5 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
לסחוט מספיק מיץ מ clementines הנותרים למדוד 2 כוסות ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים חומץ הנותרים 2 כפות סוכר ומרתיחים עד מופחת על 1/3 כוס (זיגוג יהיה בועה עד להכהות), על 15 דקות. מילואים 1 זיגוג כף בכוס להבריש על ברווזים, ולאחר מכן מערבבים גרידה julienned ו 1 כוס בישול נוזלי לתוך זיגוג שנותר במחבת ושמורה לרוטב. שמור נשאר נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
2
ברווזים צלויים עד העור הוא פריך, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מברשת זיגוג שמור (מכוס) על ברווזים, ולאחר מכן להעביר ברווזים מגש ולתת לעמוד תוך סיום רוטב, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת צלייה ומחבת בפישוק מעל 2 מבערים.
5
מוסיפים שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מרכך וזהב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף 2 כוסות שמורות בישול נוזלי ו deglaze פאן על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, 2 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך רוטב (המכיל גרידה julienned) ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים יחד ליקר arrowroot ולהקציף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות, ואז רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים ברווזים, שלמים או מגולפים לחתיכות, עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1
* ברווזים יכולים להיות מטוגנים ומקוררים 1 יום קדימה. צ ' יל בישול נוזלי בנפרד.* זיגוג ניתן לעשות רוטב ניתן להתחיל 6 שעות קדימה. מגניב בנפרד, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם זיגוג ומערבבים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך