ברווז סמוקי ומרק בטטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, טימין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בטטה סמוקי, סופלה סמוקי בטטה, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למרינדה. לזרוק את השדיים ברווז עם המרינדה (זה יהיה יותר של משחה) ולאפשר מרינדה כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
תלת עצות, גזוז
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר את השדיים מן המרינדה, להשתמש באצבעות כדי לנגב עודף, ולהוסיף בשר לסיר (להשליך את שאריות המרינדה.) צורב בשר היטב משני הצדדים, כמה דקות בצד. בשר צריך להיות משחימים היטב. הקפד לא לצופף את המחבת או הבשר לא חום כראוי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהניח בצד.לזרוק את הבצל, סלרי, וגזר לתוך הסיר ומבשלים עד מתרכך ואת הבצל הופכים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 3 עד 5 דקות כדי טוסט הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, עלי דפנה, קינמון ותימין. לבשל 2-3 דקות. לזרוק את השום, זנגביל, וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תפוח נוסף אופציונלי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום
7
יוצקים את היין הלבן ולאפשר להתבשל כמה דקות. לזרוק את מרק העוף, מרק בשר, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומכסים, מביאים לרתיחה.כאשר קערות המרק הופכות לרתיחה קשה (רתיחה עדינה) ומבשלות עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים. 20-25 דקות תלוי כמה רך אתה אוהב את הירקות שלך.