קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

ברווז מעושן ומרק בטטה

ברווז מעושן ומרק בטטה
ברווז סמוקי ומרק בטטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו, טימין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק בטטה סמוקי, סופלה סמוקי בטטה, ו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למרינדה. לזרוק את השדיים ברווז עם המרינדה (זה יהיה יותר של משחה) ולאפשר מרינדה כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
הסר את השדיים מן המרינדה, להשתמש באצבעות כדי לנגב עודף, ולהוסיף בשר לסיר (להשליך את שאריות המרינדה.) צורב בשר היטב משני הצדדים, כמה דקות בצד. בשר צריך להיות משחימים היטב. הקפד לא לצופף את המחבת או הבשר לא חום כראוי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהניח בצד.לזרוק את הבצל, סלרי, וגזר לתוך הסיר ומבשלים עד מתרכך ואת הבצל הופכים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל 3 עד 5 דקות כדי טוסט הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, עלי דפנה, קינמון ותימין. לבשל 2-3 דקות. לזרוק את השום, זנגביל, וצ ' ילי ומבשלים עד ריחני 30 שניות עד דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
יוצקים את היין הלבן ולאפשר להתבשל כמה דקות. לזרוק את מרק העוף, מרק בשר, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומכסים, מביאים לרתיחה.כאשר קערות המרק הופכות לרתיחה קשה (רתיחה עדינה) ומבשלות עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים. 20-25 דקות תלוי כמה רך אתה אוהב את הירקות שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד מחומם דרך, על 10 דקות. בינתיים לחתוך את הברווז לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
הוסף את הברווז וכל נוזל שנאסף בצלחת הם ישבו בסיר. לזרוק את האורז, לכסות, ולאפשר לבשל 5-10 דקות יותר כדי לסיים לבשל את הברווז וחימום האורז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
הסר את עלי המפרץ לפני ההגשה. לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל כדי להתאים את הטעם שלך. ניתן להגיש מעל אורז נוסף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
12
להוסיף רוטב sriracha (או רוטב חריף אחר) אם אתה אוהב יותר חום.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש

מרכיבים

11 קילו קישואים,רוטב adobo (מתוך פחית של צ'יפוטלס ברוטב adobo)רוטב adobo (מתוך פחית של צ'יפוטלס ברוטב adobo)23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס4smallsגזר, קלופים וקטניםגזר, קלופים וקטנים2smallsסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1צ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, טחוןצ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, טחון1(יכול להיות או להרחיק)תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מבושלאורז מבושל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש12חזה ברווז ללא עצמות ללא עור (במרינדה)חזה ברווז ללא עצמות ללא עור (במרינדה)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2smallsבצל, חתוך לקוביות קטנותבצל, חתוך לקוביות קטנות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה מתוקה מעושנתפפריקה מתוקה מעושנת41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבטטות, קלופים וקוביות קטנותבטטות, קלופים וקוביות קטנות2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר