ברווז מעושן תה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל תה ברווז מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 620 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שורש זנגביל, זרדי תה, פלפל סצ'ואן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ברווז מעושן תה, ברווז תה מעושן, ו ברווז צלייה מעושן תה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: תנור עישון: 1 פאונד של עץ קמפור (שבבים הם בסדר) סוגים אחרים של עץ שקד כזה יכול לשמש)
מערבבים את כל החומרים, למעט שומשום / שמן צמחי, עבור המרינדה בתמיסת אמבטיה ומניחים בו ברווז מנוקה בן לילה.
לתלות יבש ולנוח לפחות 2 שעות. לתלות ברווז בתנור עישון עם וו על הצוואר העליון.
מניחים את עץ קמפור, סוכר חום, זרדי תה, אם זמין, על מחבת בבסיס התנור ומחממים תנור ל 350 מעלות F. כמה מתכונים קוראים עלי תה אבל עלי תה בתערובת הסוכר/קמפור אינו מוסיף כל כך הרבה טעם תה לברווזים. צולים את הברווז במשך כ 40 דקות, אבל תלוי בגודל של ברווז, סוג של תנור, וכו'. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עבור עור פריך, האחרון 5 עד 10 דקות צריך להיות ב 400 מעלות F, עם basting הסופי של שומשום / שמן צמחי על העור של הברווז. ברווז ניתן להבזיק בשמן חם כדי לסיים, אם העיתוי לשירות הוא קריטי.
לחתוך ולהגיש חם, עם לחמניות ורוטב, אופציונלי.