זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה, ו ארוחת ערב ברווז קיץ.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. ציון חזה הברווז בצד העור שלהם עם סכין חדה מאוד, ולאחר מכן לחץ על פלפל סדוק על העור ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
חזה ברווז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת עד שהיא חמה מאוד, ואז לשים את החזה בצד העור למטה במחבת החמה, ללא שומן נוסף. מבשלים 5-6 דקות עד שהעור הוא פריך, ואז להסתובב ולבשל בצד השני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את השדיים ברווז, עור בצד למעלה, למגש אפייה, לשפוך את השומן לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי. צולים את הברווז במשך 8-10 דקות, בהתאם לעובי.
הסר את שדי הברווז מהתנור והנח בצד לנוח במשך כ -10 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, עצה שעועית רחבה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
פול
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לנקז היטב.
7
מחממים חצי שומן ברווז במחבת עד חם, ומבשלים את הבייקון עד השחמה, על 4 דקות. לזרוק את השום ואת הירקות עד צנרת חם מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את החומץ, לתת לו בועה, ואז מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל.