קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה, ו ארוחת ערב ברווז קיץ.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. ציון חזה הברווז בצד העור שלהם עם סכין חדה מאוד, ולאחר מכן לחץ על פלפל סדוק על העור ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
חזה ברווזחזה ברווז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת עד שהיא חמה מאוד, ואז לשים את החזה בצד העור למטה במחבת החמה, ללא שומן נוסף. מבשלים 5-6 דקות עד שהעור הוא פריך, ואז להסתובב ולבשל בצד השני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר את השדיים ברווז, עור בצד למעלה, למגש אפייה, לשפוך את השומן לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי. צולים את הברווז במשך 8-10 דקות, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד הברווז הוא צלייה, להכין את הירקות. מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
5
הסר את שדי הברווז מהתנור והנח בצד לנוח במשך כ -10 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, עצה שעועית רחבה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פולפול
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לנקז היטב.
7
מחממים חצי שומן ברווז במחבת עד חם, ומבשלים את הבייקון עד השחמה, על 4 דקות. לזרוק את השום ואת הירקות עד צנרת חם מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את החומץ, לתת לו בועה, ואז מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מגישים עם הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם