קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית

ברווז עם אפונה קיץ & שעועית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: חזה ברווז מוקפץ עם אפונה, חזה ברווז בגריל עם אפונה טבועה, ו ארוחת ערב ברווז קיץ.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C. ציון חזה הברווז בצד העור שלהם עם סכין חדה מאוד, ולאחר מכן לחץ על פלפל סדוק על העור ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת עד שהיא חמה מאוד, ואז לשים את החזה בצד העור למטה במחבת החמה, ללא שומן נוסף. מבשלים 5-6 דקות עד שהעור הוא פריך, ואז להסתובב ולבשל בצד השני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר את השדיים ברווז, עור בצד למעלה, למגש אפייה, לשפוך את השומן לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי. צולים את הברווז במשך 8-10 דקות, בהתאם לעובי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בעוד הברווז הוא צלייה, להכין את הירקות. מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
5
הסר את שדי הברווז מהתנור והנח בצד לנוח במשך כ -10 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, עצה שעועית רחבה ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פולפול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לנקז היטב.
7
מחממים חצי שומן ברווז במחבת עד חם, ומבשלים את הבייקון עד השחמה, על 4 דקות. לזרוק את השום ואת הירקות עד צנרת חם מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את החומץ, לתת לו בועה, ואז מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מגישים עם הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם