ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין
אם יש לך סוכר, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של ברווז עם מלח ופלפל.
מוסיפים ברווז למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 17
מניחים ברווז על קרש חיתוך; מכסים בנייר כסף.
מוסיפים תערובת דובדבנים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות.
חותכים ברווז לפרוסות דקות; תערובת דובדבן כפית על ברווז.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.