קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין
אם יש לך סוכר, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את שני הצדדים של ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלםברווז שלם
4
מוסיפים ברווז למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מוסיפים תערובת דובדבנים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהחום.
8
חותכים ברווז לפרוסות דקות; תערובת דובדבן כפית על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ברווז שלםברווז שלם
9
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף