ברווז עם זיתים ירוקים מפיכולין
ברווז עם זיתים פיכולין ירוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, טימין, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זיתים מוקרמים מפיכולין, רגלי ברווז מטוגנות עם כרישה וזיתים ירוקים, ו רגלי ברווז ספייס שפשף מטוגנות עם זיתים ירוקים וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
בלילה לפני שאתה מתכנן לשרת את המנה הזאת, מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים את התנור ל 177°.
מתבלים את הברווז במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית בסיר ברזל יצוק בינוני או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את רגלי הברווז וצורב עד חום זהוב מכל הצדדים, 7 עד 10 דקות.
יוצקים את השומן העודף מן הסיר. להחזיר את הברווז לסיר יחד עם הבייקון ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני גבוה במשך 5 עד 6 דקות. כפית כל שומן מתוך הסיר.
מוסיפים את הגזר, הבצל, לפת, זיתים, טימין ועלה דפנה, ושופכים את המניה.
להעביר את הסיר לתנור ו braise, מכוסה, במשך 2 שעות, עד הברווז הוא רך. תירגע בן לילה.
הסר את שכבת השומן מהחלק העליון של הרוטב ולחמם את הברווז בתנור במשך 30 דקות.
הסר את ענפי הקורנית עלה דפנה לשרת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;