ברווז עם רוטב חמוץ: אנטרה קון סלסה דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1782 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 161 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך פנצ'טה, ברווז, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: Goan ברווז Vindaloo ברוטב חריף חמוץ קאיין, ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, ו טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתבלים את הברווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. בתנור או תבשיל הולנדי, על חום גבוה, לצרוב את הברווז מכל הצדדים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הסר את חתיכות הברווז. מנמיכים את החום ומוסיפים את הפנצ ' טה, חמאה, עלי מרווה ורוזמרין ומבשלים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
2 בצלים אדומים קצוצים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ברווז שלם
4
מוסיפים את soppressata ושום למחבת, ומבשלים עד עשבי תיבול ושום הם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
Soppressata
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את החומץ ואת ציר העוף החום, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את חתיכות הברווז בחזרה למחבת. מיץ את חצאי הלימון על הברווז ומניחים את הקליפות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מניחים את התנור ההולנדי לתנור ומבשלים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
9
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.