קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ברווז עם תאנים ונמל

ברווז עם תאנים ונמל
ברווז עם תאנים ונמל נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון, 286 גרם שומן, ובסך הכל של 3094 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רובי נמל, שמן זית, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה מוצק. נסו גורגונזולה דולצ'ה עם תאנים ופורט, רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות, ו פריקס עוף עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הניחו את צד חזה הברווז כלפי מעלה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוציאים ושומרים את הג ' יבלטים וזורקים את הכבד. לשבור את הברווז ואת הציון השדיים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
3
מחית את השאלוט, הג ' ינג ' ר והכוסברה במעבד מזון מיני. מתבלים את רגלי הברווז ואת הצד הבשר של השדיים במלח, פלפל ו -2 כפות מתערובת הג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים את הברווז ואת תערובת הג ' ינג ' ר שנותרה בזמן שאתה מכין את הציר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
רגל ברווזרגל ברווז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הכינו את ציר הברווז: גזמו את עודפי השומן מעצמות הברווז וקצצו ל -6 עד 8 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
5
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את העצמות, הכנפיים השמורות והגיבולות ומשחימים, הופכים מדי פעם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים את המרק ומספיק מים לכיסוי העצמות. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, כ -3 שעות, מרפרפים לפי הצורך. מסננים את ציר הברווז ומדליקים את עודפי השומן מפני השטח. (ניתן לבצע את המלאי יום קדימה. פשוט מכסים ומכניסים למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ברווז שלםברווז שלם
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הניחו את רגלי הברווז על מתלה בתבנית צלייה עם מים בגודל 1/4 אינץ'. צולים עד חום פריך, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר השמורה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הנמל ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית בעזרת כף עץ. מרתיחים עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים 3 כוסות מציר הברווז ועלה הדפנה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשלושה רבעים, כ-45 דקות. מסננים לסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את התאנים ומחממים עד שהם שמנמנים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
מקציפים פנימה את החמאה, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים את החומץ. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מגרדים את תערובת הג ' ינג ' ר מהשדיים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
15
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים את השדיים, בצד העור כלפי מטה, במחבת ומבשלים עד שהשומן מתחיל להתייצב והעור חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
יוצקים את השומן. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול, מסירים את השומן כשהוא הופך, עד שהעור הדוק וזהוב, 15 עד 20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, הופכים את השדיים ומבשלים עד שהבשר משחים קלות אך עדיין בינוני-נדיר, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
פורסים דק את השדיים וחותכים את הרגליים לשניים. מחלקים את הבשר בין הצלחות ומעליהם הרוטב והתאנים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
צילום: מרקוס נילסון