קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ברווז עם תאנים ונמל

ברווז עם תאנים ונמל
ברווז עם תאנים ונמל נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון, 286 גרם שומן, ובסך הכל של 3094 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רובי נמל, שמן זית, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה מוצק. נסו גורגונזולה דולצ'ה עם תאנים ופורט, רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות, ו פריקס עוף עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הניחו את צד חזה הברווז כלפי מעלה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מוציאים ושומרים את הג ' יבלטים וזורקים את הכבד. לשבור את הברווז ואת הציון השדיים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
3
מחית את השאלוט, הג ' ינג ' ר והכוסברה במעבד מזון מיני. מתבלים את רגלי הברווז ואת הצד הבשר של השדיים במלח, פלפל ו -2 כפות מתערובת הג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים את הברווז ואת תערובת הג ' ינג ' ר שנותרה בזמן שאתה מכין את הציר.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
רגל ברווזרגל ברווז
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הכינו את ציר הברווז: גזמו את עודפי השומן מעצמות הברווז וקצצו ל -6 עד 8 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
5
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את העצמות, הכנפיים השמורות והגיבולות ומשחימים, הופכים מדי פעם, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים את המרק ומספיק מים לכיסוי העצמות. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, כ -3 שעות, מרפרפים לפי הצורך. מסננים את ציר הברווז ומדליקים את עודפי השומן מפני השטח. (ניתן לבצע את המלאי יום קדימה. פשוט מכסים ומכניסים למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הניחו את רגלי הברווז על מתלה בתבנית צלייה עם מים בגודל 1/4 אינץ'. צולים עד חום פריך, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר השמורה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הנמל ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית בעזרת כף עץ. מרתיחים עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים 3 כוסות מציר הברווז ועלה הדפנה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשלושה רבעים, כ-45 דקות. מסננים לסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים את התאנים ומחממים עד שהם שמנמנים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
מקציפים פנימה את החמאה, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים את החומץ. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מגרדים את תערובת הג ' ינג ' ר מהשדיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
15
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מניחים את השדיים, בצד העור כלפי מטה, במחבת ומבשלים עד שהשומן מתחיל להתייצב והעור חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
יוצקים את השומן. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול, מסירים את השומן כשהוא הופך, עד שהעור הדוק וזהוב, 15 עד 20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, הופכים את השדיים ומבשלים עד שהבשר משחים קלות אך עדיין בינוני-נדיר, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
18
פורסים דק את השדיים וחותכים את הרגליים לשניים. מחלקים את הבשר בין הצלחות ומעליהם הרוטב והתאנים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
19
צילום: מרקוס נילסון