ברווז עם תאנים ונמל
ברווז עם תאנים ונמל נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון, 286 גרם שומן, ובסך הכל של 3094 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו רובי נמל, שמן זית, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה מוצק. נסו גורגונזולה דולצ'ה עם תאנים ופורט, רוטב חמוציות עם פורט ותאנים מיובשות, ו פריקס עוף עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את צד חזה הברווז כלפי מעלה על קרש חיתוך.
מוציאים ושומרים את הג ' יבלטים וזורקים את הכבד. לשבור את הברווז ואת הציון השדיים.
מחית את השאלוט, הג ' ינג ' ר והכוסברה במעבד מזון מיני. מתבלים את רגלי הברווז ואת הצד הבשר של השדיים במלח, פלפל ו -2 כפות מתערובת הג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים את הברווז ואת תערובת הג ' ינג ' ר שנותרה בזמן שאתה מכין את הציר.
הכינו את ציר הברווז: גזמו את עודפי השומן מעצמות הברווז וקצצו ל -6 עד 8 חלקים.
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את העצמות, הכנפיים השמורות והגיבולות ומשחימים, הופכים מדי פעם, כ-25 דקות.
מוסיפים את המרק ומספיק מים לכיסוי העצמות. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, כ -3 שעות, מרפרפים לפי הצורך. מסננים את ציר הברווז ומדליקים את עודפי השומן מפני השטח. (ניתן לבצע את המלאי יום קדימה. פשוט מכסים ומכניסים למקרר.)
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הניחו את רגלי הברווז על מתלה בתבנית צלייה עם מים בגודל 1/4 אינץ'. צולים עד חום פריך, על 1 שעה 15 דקות.
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר השמורה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הנמל ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית בעזרת כף עץ. מרתיחים עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מוסיפים 3 כוסות מציר הברווז ועלה הדפנה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשלושה רבעים, כ-45 דקות. מסננים לסיר נפרד.
מוסיפים את התאנים ומחממים עד שהם שמנמנים, כ -2 דקות.
מקציפים פנימה את החמאה, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים את החומץ. שמור את הרוטב חם על אש נמוכה אבל לא להרתיח.
מגרדים את תערובת הג ' ינג ' ר מהשדיים.
מחממים מחבת בינונית על אש גבוהה.
מניחים את השדיים, בצד העור כלפי מטה, במחבת ומבשלים עד שהשומן מתחיל להתייצב והעור חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
יוצקים את השומן. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול, מסירים את השומן כשהוא הופך, עד שהעור הדוק וזהוב, 15 עד 20 דקות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, הופכים את השדיים ומבשלים עד שהבשר משחים קלות אך עדיין בינוני-נדיר, 1 עד 2 דקות נוספות.
פורסים דק את השדיים וחותכים את הרגליים לשניים. מחלקים את הבשר בין הצלחות ומעליהם הרוטב והתאנים.