קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות65
מגזין

ברווז צלוי

ברווז צלוי
ברווז צלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 178 גרם של שומן, וסך הכל 1835 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 5 . אם יש לך ברווז, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברווז צלוי, ברווז בר צלוי, ו ברווז צלוי עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם באמצעות בריחים פחם, להצית 40 בריחים על האש של ברביקיו, לתת לשרוף עד גחלים מנוקדים אפר, על 20 דקות, ואז לדחוף חצי הגחלים לכל צד של הסורג. הגדר מחבת טפטוף רדיד (על 8 על 12 ב.-- מעט ארוך ורחב יותר מאשר ברווז-ולפחות 1 ב. עמוק) על בזיקוק בין ערימות של גחלים. הגריל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף 4 בריחים לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות של בישול.
3
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לממדים בינוניים ומבערים לבישול עקיף. שים מחבת טפטוף בין מבערים הוצתו. הגריל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, להסיר giblets מ 1 ברווז (כ 5 lb.) ושמורה לשימושים אחרים. לשטוף, לנקז, ולייבש ציפור טפיחה. תיפטר מגושי שומן. עם מזלג, פירס רק דרך העור בכל רחבי במרווחים של 1 אינץ'. קיפול כנפיים תחת גב. עור צוואר סיכה לחלק האחורי של ברווז עם שיפוד מתכת. פין חלל גוף סגור ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
5
להניח ברווז, להניק, על הגריל ישירות מעל מחבת טפטוף. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. הטמפרטורה בתוך ברביקיו צריך להיות על 30
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מבשלים עד ברווז הוא השחמה קלות מדחום מוכנס הירך נגד העצם ב מפרק הירך רשם 185, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
להעביר ברווז למגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
בואו מגניב לפחות 2 שעות. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום. להשליך טפטופים.
9
להגדיר ברווז, השד למעלה, במתלה בצורת V במחבת רדודה על 8 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים ברווז בתנור 350 עד להשחמה עשירה מאוד, כ 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
העברה למגש. חותכים את העור לחתיכות גדולות, זמירה שומן מהחלק התחתון.
12
חותכים את הבשר מן הברווז ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם; מלווים בשר עם הויסין או רוטב שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'