ברווז צלוי
ברווז צלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 178 גרם של שומן, וסך הכל 1835 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 5 . אם יש לך ברווז, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברווז צלוי, ברווז בר צלוי, ו ברווז צלוי עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות בריחים פחם, להצית 40 בריחים על האש של ברביקיו, לתת לשרוף עד גחלים מנוקדים אפר, על 20 דקות, ואז לדחוף חצי הגחלים לכל צד של הסורג. הגדר מחבת טפטוף רדיד (על 8 על 12 ב.-- מעט ארוך ורחב יותר מאשר ברווז-ולפחות 1 ב. עמוק) על בזיקוק בין ערימות של גחלים. הגריל מוכן.
הוסף 4 בריחים לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות של בישול.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לממדים בינוניים ומבערים לבישול עקיף. שים מחבת טפטוף בין מבערים הוצתו. הגריל מוכן.
בינתיים, להסיר giblets מ 1 ברווז (כ 5 lb.) ושמורה לשימושים אחרים. לשטוף, לנקז, ולייבש ציפור טפיחה. תיפטר מגושי שומן. עם מזלג, פירס רק דרך העור בכל רחבי במרווחים של 1 אינץ'. קיפול כנפיים תחת גב. עור צוואר סיכה לחלק האחורי של ברווז עם שיפוד מתכת. פין חלל גוף סגור ולקשור את הרגליים יחד.
להניח ברווז, להניק, על הגריל ישירות מעל מחבת טפטוף. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. הטמפרטורה בתוך ברביקיו צריך להיות על 30
מבשלים עד ברווז הוא השחמה קלות מדחום מוכנס הירך נגד העצם ב מפרק הירך רשם 185, על 2 שעות.
בואו מגניב לפחות 2 שעות. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום. להשליך טפטופים.
להגדיר ברווז, השד למעלה, במתלה בצורת V במחבת רדודה על 8 על 12 אינץ'.
אופים ברווז בתנור 350 עד להשחמה עשירה מאוד, כ 55 דקות.
העברה למגש. חותכים את העור לחתיכות גדולות, זמירה שומן מהחלק התחתון.
חותכים את הבשר מן הברווז ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם; מלווים בשר עם הויסין או רוטב שזיפים.